Киян Олександр написав:Дякую) Буду радий допомогти. Забагато суперечок на Вашому форумі з приводу різних методів лікування)
Marichka написав:Де ті суперечки?Щось не 6ачила

Це пан форуми поплутав
Історія умовно така. Є особливі діти, діти із затримкою мовного розвитку, є батьки ладні віддати усе, щоб витянути дитину, відповідно є ті, хто надають найкращі послуги на найновішому обладнані, яке створить чудо.
Цей пан здається з київського центру мікростимуляції мозгу, можу помилятися, гуглиться легко.
Є ще "Влада" вона десь інакше. Не пам'ятаю
Оце панство веде боротьбу за мамочок особливих дітей. А на війні всі методи хороші. Клони, суперечки, приховаюна реклама (он я навіть написала центр)
Я не знаю хто працює на цей центр, чи клони, чи мам там добре ляють, а може дійсно результати вражаючі, але на форумах є багато записів одинакового змісту, розміщених приблизно в один і той самий час, з прихованою рекламою цього фиду терапії, про який було створено тему. На деяких форумах було жваве обговорення. От пан і сплутався.
На мамусях теж є дівчата з групки підтримки п. Олександра. Бачила активне спілкування. Та менше з тим.
Мене цікавить інше., вони завжди паралельно зі своєю рекламою публікують окремі теми філософського змісту, байки, настроги, типу мудрець сидів, гіляка плила, на мудреця зійшло осяяння. Мене, особисто, більше цікавить сенс публікування цих філософських дописів, яка їх мета? Вони завжди ідуть у звязці з рекламою цього центру, але паралельно. Коли публікується гуру (як от зараз) то таких дописів нема. А коли просто балачка в темі і "діляться досвідом" є обов'язково.