Вчора був важкий день... Була зла як пантера.
1. Пiшла в дитячу полiклiнiку брати сину довiдку в басейн. Медсестра каже почекайте, поставлю печатку в iншого лiкаря, бо наша дiльнича педiатр пiшла у вiдпустку до 12 вересня. Цiкавлюсь, коли краще прийти за довiдкою до школи? -- 12 вересня! Тобто моя дитина I майже всi дiти нашої вулицi будуть ходити 7 днiв в школу без довiдки. Iнший лiкар немае права дати довiдку моїй дитинi, навiть якщо зданi всi аналiзи.
Виникае логiчне питання -- для чого, взагалi, потрiбнi цi довiдки?!
2. Приiхала в басейн на Вишнiвецького, дали менi рахунок для оплати абонементу. Прийшлось iхати додому по грошi, бо оформляють лише пiсля оплати. Приiхала назад в 16.30 -- закрито, хоча тиждень назад висiло оголошення, що прийом буде до 18.00 i жодного слова про розмiр абонплати.
3. Батько порiзав ногу на роботi. Прийшов ввечерi додому -- нога напухла. Вмовила поїхати в травмопункт на Шпитальнiй. В травмопунктi кажуть, що треба робити укол проти стовбняку, але вакцини в них нема. (так по телебаченню сказали, що забезпечили вакцинами, а насправдi дали аж 20 !! доз, якi використали за 2 днi).
Iдьте в аптеку "Матерi i дитини" на Злуки бiля кiн-ру Довженка. Беру таксi, маю в кишенi 200грн, думаю чи вистачить на все, чи встигну до закриття аптеки, бо вечiр. В аптецi вакцина була, але нема сумки-холодильника для перевезення -- поклали ампулу на коробку з льодом-- довезете (на вулицi +25).
Найбiльше мене обурило те, що вакцина коштуе 18 !!! гривень, а на таксi я витратила 40грн (час i нерви я не враховую). Невже не можна домовитись з аптекою на Шпитальнiй, щоб в них була ця вакцина в продажу, нехай навiть дорожче. Але люди будуть економити свiй час, нерви i т.п.