Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Катруся » 25 серпня 2016, 15:36

Дівчата, хтось останній часом ставав на біржу праці? Поділіться інформацією, будь ласка. Мене от звільнили з державної роботи і сказали ставати на біржу. Мене цікавить чи виплачують якусь допомогу по безробіттю і чи обовязково йти на ту роботу, яку мені знайдуть, чи шукати щось самій? Дякую
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення vikilandi » 25 серпня 2016, 16:20

Оголошується набір на
КУРСИ ВИШИВКИ
ТРАДИЦІЙНИМИ УКРАЇНСЬКИМИ ШВАМИ

с. Острів
Тривалість одного заняття 90 - 100 хвилин. Вартість одного заняття - 60 грн. Курс навчання – 25-30 занять.
Заняття розпочинаються по мірі формування групи.
Програма включатиме: шов вперед голкою, штапівка, мережка прутик, подвійний прутик, гробачок, шов «позад голки», стебловий шов, тамбурний шов,- мережка ляхівка,- занизування, низь,- вирізування, віконця, ляхівка в віконцях, лиштва, качалочки,- мережка прутик з настилом через чисницю, ретязь, козлик, Інші подібні шви, фантазійні мережки,- зерновий вивід, курячий брід, мережка абак, -верхоплут однорядовий та многорядовий, - квадратикова мережка, виколювання (солов’їні вічка, зірка, округле вічко), хардангер (вирізування) - заповнення віконець, - рушникові заповнення, хардангер (вирізування) - заповнення віконець, колодочки, гладь, - набирування, змережування хробачком, кафасор, поверхниця, "курячі шкірки", пухлики, мережка "затяганка", зубцювання, рубці, шов розсипними стібками та інші.

Місце проведення, запис на курси (на окремі уроки), питання, пропозиції за тел: 098 317 83 20 – Вікторія Кривоніс. Дзвонити з 9.00 до 19.00
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення denamama » 26 серпня 2016, 17:38

Вчора був важкий день... Була зла як пантера.

1. Пiшла в дитячу полiклiнiку брати сину довiдку в басейн. Медсестра каже почекайте, поставлю печатку в iншого лiкаря, бо наша дiльнича педiатр пiшла у вiдпустку до 12 вересня. Цiкавлюсь, коли краще прийти за довiдкою до школи? -- 12 вересня! Тобто моя дитина I майже всi дiти нашої вулицi будуть ходити 7 днiв в школу без довiдки. Iнший лiкар немае права дати довiдку моїй дитинi, навiть якщо зданi всi аналiзи.
Виникае логiчне питання -- для чого, взагалi, потрiбнi цi довiдки?! :scare: :dash:

2. Приiхала в басейн на Вишнiвецького, дали менi рахунок для оплати абонементу. Прийшлось iхати додому по грошi, бо оформляють лише пiсля оплати. Приiхала назад в 16.30 -- закрито, хоча тиждень назад висiло оголошення, що прийом буде до 18.00 i жодного слова про розмiр абонплати. :dash:

3. Батько порiзав ногу на роботi. Прийшов ввечерi додому -- нога напухла. Вмовила поїхати в травмопункт на Шпитальнiй. В травмопунктi кажуть, що треба робити укол проти стовбняку, але вакцини в них нема. (так по телебаченню сказали, що забезпечили вакцинами, а насправдi дали аж 20 !! доз, якi використали за 2 днi).
Iдьте в аптеку "Матерi i дитини" на Злуки бiля кiн-ру Довженка. Беру таксi, маю в кишенi 200грн, думаю чи вистачить на все, чи встигну до закриття аптеки, бо вечiр. В аптецi вакцина була, але нема сумки-холодильника для перевезення -- поклали ампулу на коробку з льодом-- довезете (на вулицi +25).
Найбiльше мене обурило те, що вакцина коштуе 18 !!! гривень, а на таксi я витратила 40грн (час i нерви я не враховую). Невже не можна домовитись з аптекою на Шпитальнiй, щоб в них була ця вакцина в продажу, нехай навiть дорожче. Але люди будуть економити свiй час, нерви i т.п. :dash: :ireful:
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення Marichka » 26 серпня 2016, 19:20

Насичений день(((
І такі проблеми,яких дійсно могло не бути!!!І немає кому пожалітися і за ліки,і за басейн і за довідки((( :dash:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення nelly » 26 серпня 2016, 20:19

а підкажіть що дійсно та прививка так рєзко допомагає, мeні здавалося,що доя виробл імунітeту потрібно якийсь час :confused:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення TYulia » 26 серпня 2016, 21:49

Такі українські проблеми :dash:
Перепрошую, а розкажіть про той басейн більше. Може маєте до них телефон?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Радмила » 27 серпня 2016, 20:54

denamama Співчуваю Вашому татові. Дійсно, дурна ситуація, що вакцини немає, та ще є хтозна де. Наш сервіс бажає бути кращим.ї
А щодо довідки до школи, то найкраще її робити в червні, липні. Реально не має черг у поліклініці. Це я Вам як мама двох школярок підказую. Абсолютно спокійно проходимо лікарів протягом року, коли нам зручно, влітку здаємо аналізи і спокійно беремо довідку.
Бо от в серпні, коли багато мам згадують про довідку до школи, в поліклініці робиться армагедон. А там теж живі люди працюють.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 27 серпня 2016, 21:08

гм, а в нас довідка про медогляд головний папірець в перший клас і здати тре на початку літа :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення denamama » 29 серпня 2016, 07:21

Радмила написав:А щодо довідки до школи, то найкраще її робити в червні, липні. Реально не має черг у поліклініці. Це я Вам як мама двох школярок підказую. Абсолютно спокійно проходимо лікарів протягом року, коли нам зручно, влітку здаємо аналізи і спокійно беремо довідку.
Бо от в серпні, коли багато мам згадують про довідку до школи, в поліклініці робиться армагедон. А там теж живі люди працюють.

Я мала на увазi довiдку про контакт, яка дiйсна лише 3 днi. За такою довiдкою, перед 1вересня треба вистояти не одну годину в полiклiнiцi до дiльничого педiатра. Ми наперед здали всi аналiзи, зробили пробу Руфье, домовилась з дiльничою, що за довiдкою прийду вже без сина, щоб не нудився в черзi. А тут такий облом...
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення nelly » 29 серпня 2016, 10:27

на Eкорі грeчка по 25грн якщо 10кг, роблю рeкламу :hi:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей