Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення erinaceus » 02 серпня 2016, 18:00

Чи є якісь механізми повернення/обміну товару, якщо втрачено чек? Чи вже нікому нічого не доведеш? Навіть якщо ще не пройшло 14 днів. Може хтось з таким мав справу.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Sam » 02 серпня 2016, 18:34

erinaceus, думаю ще залежно від магазину. Але мабуть, якщо згідно норм, то ні.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення Параїл Юля » 02 серпня 2016, 19:48

erinaceus в залежності від магазину. Я працюю в Епіцентрі. То в нас можна повернути/обміняти без чеку. Правда це може зайняти до півгодини часу. Але це просто йдем на зустріч покупцю. По закону можемо цього і не робити. Якщо приходить нормальна людина і чисто по людськи попросить то робим, якщо якесь хамло то зразу кажем що не має чеку і нічого зробити не можемо.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення Кокетка » 06 серпня 2016, 15:41

а ви знаєте що не можна гарячі кастрюльки ставити у холодильник????
я таким грішила, ну не то щоб гарячі але такі ще не кімнатної температури, і у мене намерзає на стіні вверху іній такою булькою..діагноз, то я сама поставила) по інтернету))) тре майстра, хтось має номер якогось толкового майстра що на дому робить
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення vikilandi » 06 серпня 2016, 19:36

Кокетка написав:а ви знаєте що не можна гарячі кастрюльки ставити у холодильник????
я таким грішила, ну не то щоб гарячі але такі ще не кімнатної температури, і у мене намерзає на стіні вверху іній такою булькою..діагноз, то я сама поставила) по інтернету))) тре майстра, хтось має номер якогось толкового майстра що на дому робить

Місяць назад викликали за телефоном
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

це фірма, у них багато майстрів,за виклик брали близько 20 грн., і ремонтували у нас дома, наче все працює)
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення Liubawka » 07 серпня 2016, 10:53

Може хто має номер телефону до Курдибахи О.В., дільнича в 4 кабінеті , поліклініка на Злуки .Напишіть ,будь ласка, в пп
Коли у тебе народжується дитина, ти повинна звикнути до того, що з цього дня твоє серце б'ється в інших грудях.
Liubawka Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 31 раз.
Подякували: 34 раз.
Діти: Маленькому сонечку 2р.8м

Повідомлення erinaceus » 07 серпня 2016, 14:20

erinaceus написав:Чи є якісь механізми повернення/обміну товару, якщо втрачено чек? Чи вже нікому нічого не доведеш? Навіть якщо ще не пройшло 14 днів. Може хтось з таким мав справу.

Ситуація була така. Купили в Мегаспорті малому босоніжки. Мали попередні роки аналогічних дві пари. Були дуже задоволені, тому і на ці покладала великі надії. Але не пройшло і тижня, як вони в буквальному значенні слова розвалилися :ireful: Хотіла повернути назад, але не змогла знайти чеку. Це на мене взагалі не схоже, бо завжди досить довго зберігаю і чеки, і коробки. А це мабуть десь на автоматі викинула :dash: Гроші не такі великі, але все одно шкода. Короче, начиталася в неті інформації і пішла на авось до них питати, як можна розрулити ситуацію. Спочатку вони трохи морозилися, бо без чеку. Кажу, що у вас же має бути дублікат. Знаю точно дату і приблизно годину покупку, плюс це реальний брак. А гарантію на них вони давали 2 місяці. Ну тоді вони запропонувати зняти копію паспорта, пофоткати порване взуття і відправити то все в Хмельницький в бухгалтерію для подальшого розбору. І вже на наступний ранок коли я прийшла, то на основі того видали мені дублікат чеку :yes: , оформили повернення товару і віддали гроші :aplo: Причина повернення товару - заводський брак. Короче, я задоволена, що все так закінчилося і дякую їм, що пішли на зустріч.
З того, що я читала, відсутність чеку ще не є причиною неповернення товару. Вони можуть видати дублікат на основі підтверджуючих документів, наприклад, якщо був виданий і заповнений гарантійний талон, виписка з банку про зняття коштів з картки і т.д. Треба пробувати. Можливо, комусь знадобиться...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення vikilandi » 13 серпня 2016, 17:13

Підкажіть, хто має досвід поїздок в Карпати в останній декаді серпня, як там може бути з погодою? Треба одягу більше теплого чи літнього? І що взагалі ви б порадили взяти, щоб могло б знадобитися.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Marichka » 13 серпня 2016, 18:16

Про Карпати є тема.
Я,в більшості,там змерзаю:) Ви їдете машиною?Бери все,що можеш:) І мультварку прихвати:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення vikilandi » 13 серпня 2016, 18:21

їде чоловік з старшими дітками,їдуть автобусом у санаторій, там будуть годувати. А за погоду боюся... наче вдень тепло, а ранки уже холодні. Та ще й мій чоловік, все хоче речей по-мінімуму. А як їхати з дітьми і взяти "по-мінімуму"?
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей