в мене халепа. Мали колись ІНтернет Воля, ще минулого лютого, щось там поламалось, прийшли майстри, захотіли багато грошей (бо весь кабель хотіли міняти) і ми відмовились від їх послуг і швиденько безкоштовно підключили собі інший інтернет. От уже пройшов майже рік, а мені приходить рахунок на 100 з чимось грн вже від якоїсь колекторської компанії, як не оплачу то мають суди через тиждень починатись

Дзвоню в Воля, вони кажуть, що то мій договір не був закритий, і ті гроші накапали і тепер передані в колекторську компанію, а вони вже не прічом. Та вимога про оплату прийшла звичайним, не рекомендованим листом, ще й прізвище моє дівоче. І от не знаю що робити, чи то його ігнорувати, чи то ті 110 грн заплатити??? Не знаю я тої справи, але вдруг то якось на мою кредитну історію вплине, а колись може треба буде. Що радите?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...