Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Ameli » 21 листопада 2014, 00:34

І до чого те все йде... знайома з району лежала в паталогії на Суворова. потім її простимулували бо немогла розродитися і заплатила 500 гр благодійного внеску а дальше починається саме цікавіше. їй сказали заплатити за роди (сама родила) 7 тис. гр. за утримання її в лікарні :scare: вона настрашила знайомим з прокуратури то перевели з роддому в гінекологію..перше написали купа цікавих діагнозів дитині а дальше сказали що дитину можна забирати а їй лишатися...родила вона до речі 4 дитину і статус багатодітної в неї є.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення ІРЦЯ » 21 листопада 2014, 00:49

Ameli це як так сказали заплатити за роди? :scare: Ужас ... А як людина немає .. То що під роддомом родити ???Тим більше щось вони сумму назвали величеньку стільки коштує кесарське !!! А не природні пологи , знаю точно бо сама цього року родила Чи то вже вони по новому курсу долара розцінки дали... Капець :dash:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Ameli » 21 листопада 2014, 00:52

так вона і казала що немає тому і з роддому не виписували. просто поставили її перед фактом...і за яке утримання і ліки то фіг його знає. біда і страшна несправедливість.
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Ameli » 21 листопада 2014, 00:53

це вже виставили рахуночок після родів :dash:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 21 листопада 2014, 01:33

біда, що люди не знають своїх прав, я вже не кажу про закони. медицина в нас добровільна, хоч через годину після родів йди - затримують викликаєш міліцію.
не вірить їх діагнозам - тоді сміоиво речі в пакети і домів. папірчики, якшошо, може і потім забрати. це проблеми медперсоналу, що без документів випустили.
вимагають хабар - прокуратура, мінздоровя, головний лікар. навіть без доказів можна їх налякати
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення ІРЦЯ » 21 листопада 2014, 02:01

Ой згадалося і мені перебування моє в роддомі... :impossible:
В меншого була жовтяниця :cray: то тре було давати його трошки під ті лампи в кюветах щоб світили десь на 45 хв казала педіатр
Ну віддала я малого медсестрі час від часу забігала в ту кімнату де ті кювети з дітьми дивитись чи все ок . була гарна медсестричка за малим наглядала і тут лишається ще десь 5-10 хв щоб малий ще має "світитись"а в них якраз перезмінка на ніч і прийшла вже друга медсестра Заходжу я туди і шо я бачу :scare: :scare: :scare:
Моя дитина плаче заходиться пов'язка якою закривають очі зсунулась на ніс, весь обриганий А ЗРИГАВ ВІН В МЕНЕ ТОДІ НЕ РОТОМ А ЧЕРЕЗ НІС А ВОНА СТОІТЬ В КОРИДОРІ І СОБІ СПОКІЙНО БАЛАКАЄ :ireful:
Я думала що тоді іх всіх там позабиваю...
І то ще возмущалась чого я огризаюсь :dash: На той весь крик прилітає чергова педіатр більша половина жінок повиходили з палат через крики і починаються розборки
Всі на мене накинулись ( персонал) що я не права бо в медсестри багато дітей і роботи і т. д.
В результаті кожен лишився при своій думці але правда і медсестри і черговий педіатр цілу ніч майже щогодини приходили в палату і питали як там малий ::Р: краєм вуха почула як та ж
педіатр казала медсестрі що якщо часом я надумаю жалітись Шмайці то вона за неі заступиться і щось придумає щоб зробити винною мене :cry: :dash: :ireful:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення nadusha » 21 листопада 2014, 10:16

О-оо! Знайома історія. Лежала з Денисом в патології новонароджених в обласній, то теж з тим світінням мала інцидент. Початок листопада, опалення ще на стадії внормування, в палаті холодно. Вже перед випискою прийшла медсестра з тим агрегатом, питаю а де грілки? Відповідь - біжіть, візьміть там-то. Поки я їх принесла, малий роздітий до памперса, оре, окуляри не на очах, світло включене... А та звізда стоїть до мене поосміхається... :dash: Сварилась, правда то їй мало помогло. Дівчина з іншої палати казала, що платила з ту процедуру, то сюсюкала до неї і коло дитини дуже гарно. Ту процедуру згадую з жахом: малий соски не брав, весь той час поки його світило плакав, я одною рукою колихала то металеве ліжечко, а іншою тримала окуляри :crazy:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Marichka » 21 листопада 2014, 17:24

А я заплатила медсестрі в пологовому на 4 пов,щоб написала,що брала,а я дитину після першого такого сеансу теж не хотіла давати.Ото начиталася,скільки той ультрафіолет приніс "шкоди"!!!-більше,як користі
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення erinaceus » 21 листопада 2014, 21:26

Мда, начитаєшся того всього, аж страшно стає... До чого доходить людська наглість! Амелі, і чим закінчилась та історія? Виписали її чи все ще вимагають гроші? Шкода, що жінка має переживати стрес у такий важкий період. Це все ще раз доводить, що у нас дуже мало совісних лікарів :cry:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Ameli » 22 листопада 2014, 00:01

erinaceus випустили і то ледве. вона наймала адвоката і так дякуючи вже вдома і з дівчинкою все добре. ех отако сама подумаю що в мене ще все було нормально. і за треті то навіть боюся подумати :crazy:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей