Ой згадалося і мені перебування моє в роддомі...
В меншого була жовтяниця

то тре було давати його трошки під ті лампи в кюветах щоб світили десь на 45 хв казала педіатр
Ну віддала я малого медсестрі час від часу забігала в ту кімнату де ті кювети з дітьми дивитись чи все ок . була гарна медсестричка за малим наглядала і тут лишається ще десь 5-10 хв щоб малий ще має "світитись"а в них якраз перезмінка на ніч і прийшла вже друга медсестра Заходжу я туди і шо я бачу
Моя дитина плаче заходиться пов'язка якою закривають очі зсунулась на ніс, весь обриганий А ЗРИГАВ ВІН В МЕНЕ ТОДІ НЕ РОТОМ А ЧЕРЕЗ НІС А ВОНА СТОІТЬ В КОРИДОРІ І СОБІ СПОКІЙНО БАЛАКАЄ
Я думала що тоді іх всіх там позабиваю...
І то ще возмущалась чого я огризаюсь

На той весь крик прилітає чергова педіатр більша половина жінок повиходили з палат через крики і починаються розборки
Всі на мене накинулись ( персонал) що я не права бо в медсестри багато дітей і роботи і т. д.
В результаті кожен лишився при своій думці але правда і медсестри і черговий педіатр цілу ніч майже щогодини приходили в палату і питали як там малий

краєм вуха почула як та ж
педіатр казала медсестрі що якщо часом я надумаю жалітись Шмайці то вона за неі заступиться і щось придумає щоб зробити винною мене