Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення Alisa » 03 січня 2011, 09:37

Я вырю, що Зодіак надає людям певні риси характеру. наприклад - Діви -педантичні, Овни - запальні, Тільці - практичні тощо...
І в сумісність вірю. Особисто я важко знаходжу спільну мову з представниками знаку Діва..
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Melisa » 03 січня 2011, 09:45

Перлинка написав:Я в гороскопи не вірю.

Підтримую.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Руженка » 03 січня 2011, 11:50

Shalimar написав:
Перлинка написав:Тому що це ворожіння по зірках

не уловила..
"не верю, потому что гадание по звёздам"? ...
У меня была классная подборка гороскопов.. Примеряла на себя и на своих знакомых - попадание 80%. Иногда вплоть до мельчайшего (напр, род деятельности, расположение шрама или родимого пятна.. ). Не говоря уже о внешности и характере.
Астрология (нумерология и проч.)- довольно серьезная вещь, свести такое учение на нет - ну, мягко сказать, это слишком много на себя взять))

Хорошо сказано))))))))))))

В нас на форумі бачу багато щасливих подружніх пар, от і цікаво чи насправді вони так підходять один одному чи це довга клопітка праця, чи просто удача??????????
Руженка Офлайн

Повідомлення krapk@ » 03 січня 2011, 12:34

а там ще є сумісність мами і дитини-в мене таке кльове вийшло. ААААА !!!!
Ну а маленький Стрелец всегда будет считать, что лучшей мамы, чем у него, просто не бывает :aaaaa: .
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mari » 03 січня 2011, 13:01

Брехня. А щодо щоденних гороскопів, тим більше. Десь читала що ті гороскопи які зараз і ті які були 5 років назад- одне і теж. І в Круп"яка не вірю і в Нострадамуса не вірю. А в себе, свій вибір і в Бога вірю.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 03 січня 2011, 13:11

Shalimar написав:
Перлинка написав:Тому що це ворожіння по зірках

не уловила..
"не верю, потому что гадание по звёздам"? ...

Астрология (нумерология и проч.)- довольно серьезная вещь, свести такое учение на нет - ну, мягко сказать, это слишком много на себя взять))

Можливо я не вірно сформулювала.Я не кажу що там все брехня ,але як будь-яке ворожіння екстрасенсорика ,чи пророцтва не від Бога -це гріх,тому я такими речами не захоплююсь,ну і переважно так і є 80 % інфи правдивої ,а 20%-ні,яка часто і зводить людей,залякує,доводить до безглуздя.Треба покладатись на Господа ,а не на сумнівні гороскопи.Не кажу ,що свята у мене є багато недоліків,і грішу багато щодня,але якщо я можу без цього жити (без ворожінь гороскопів та втручання у тонкі світи),то нащо мені ще свідомо влазити в це болото і накликати на себе цим біду.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Naya » 03 січня 2011, 13:20

:zybu: :zybu: :zybu:
По всіх гороскопах - я би з чоловіком не жила.
І з близнюками ніколи не вжилася б. А в мене подружка і друга подружка-кума близнюки.
Нєєє, гороскопи то несерйозно. ІМХО.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення mari » 03 січня 2011, 13:20

Руженка написав:В нас на форумі бачу багато щасливих подружніх пар, от і цікаво чи насправді вони так підходять один одному чи це довга клопітка праця, чи просто удача??????????

ОДНОЗНАЧНО- довга і клопітка праця
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 03 січня 2011, 13:45

mari написав:Брехня. А щодо щоденних гороскопів, тим більше. Десь читала що ті гороскопи які зараз і ті які були 5 років назад- одне і теж. І в Круп"яка не вірю і в Нострадамуса не вірю. А в себе, свій вибір і в Бога вірю.

Гороскопи в газетах та журналах,на мій погляд пишуть навіть не астрологи.А просто комусь доручають вести цю колонку як і будь яку іншу.Це свого роду як розвага.Ну і збігатись іноді може,бо пишуть загальними фразами.
Наприклад тримайте себе в руках,бо сьогодні на вас чекають неприємності.Та 90 % людей щодня чекають і приємності і непрємності малі та великі.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 03 січня 2011, 16:56

В гороскопи не вірю,колись читала- все одно неправда.
А от що людина, прочитавши, може себе накрутити- вірю.

Єдине, що в мене сходиться- це те, що от, наприклад, в нашій сім"ї так вийшло, що всі знаки повітряні. І дійсно, ми дуже любимо свободу, кайф ловимо від відчуття польоту (лижі, коньки)- колись думали про парашут- але то шось вже страшноооо після того, як стала мамою.....про Лізу ще не знаю, але судячи по тому, на які висоти вона залазить вдома- також любить то діло....)))
А моя сестра- Діва. Земний знак. Вона не любить види спорту, зв"язані з ногами- вона любить відчувати опору, твердо стояти на землі, бути вдома, осісти, так би мовити.
А я би тільки десь їздила...
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей