Я вырю, що Зодіак надає людям певні риси характеру. наприклад - Діви -педантичні, Овни - запальні, Тільці - практичні тощо...
І в сумісність вірю. Особисто я важко знаходжу спільну мову з представниками знаку Діва..
Модератор: taranjka
Перлинка написав:Я в гороскопи не вірю.
Shalimar написав:Перлинка написав:Тому що це ворожіння по зірках
не уловила..
"не верю, потому что гадание по звёздам"? ...
У меня была классная подборка гороскопов.. Примеряла на себя и на своих знакомых - попадание 80%. Иногда вплоть до мельчайшего (напр, род деятельности, расположение шрама или родимого пятна.. ). Не говоря уже о внешности и характере.
Астрология (нумерология и проч.)- довольно серьезная вещь, свести такое учение на нет - ну, мягко сказать, это слишком много на себя взять))
Shalimar написав:Перлинка написав:Тому що це ворожіння по зірках
не уловила..
"не верю, потому что гадание по звёздам"? ...
Астрология (нумерология и проч.)- довольно серьезная вещь, свести такое учение на нет - ну, мягко сказать, это слишком много на себя взять))
Руженка написав:В нас на форумі бачу багато щасливих подружніх пар, от і цікаво чи насправді вони так підходять один одному чи це довга клопітка праця, чи просто удача??????????
mari написав:Брехня. А щодо щоденних гороскопів, тим більше. Десь читала що ті гороскопи які зараз і ті які були 5 років назад- одне і теж. І в Круп"яка не вірю і в Нострадамуса не вірю. А в себе, свій вибір і в Бога вірю.
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей