Глобальні оголошення!

Залежності

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Залежності

Повідомлення happymami » 05 грудня 2010, 19:42

гггг. А в мене залежність від спілкування. Не м ає значення чи онлайн, чи реального. Якшо телефон мовчить, на форумі тихо і сусіди всі хворі, то я в*яну як кактус))))) Общім, від інформації залежу. Нема обміну - мені нема де себе діти. Мушу всьо знати
Ну а інтернет, то така залежінсть, коли нема чим зайнятися ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення alenka » 05 грудня 2010, 22:14

о а я взагалі легко впадаю у всілякі залежності :) : шопінг, інтернет, і найбільша залежність - аніме. Дуже рада, що чоловік поділяє мою останню залежність, і потакає або стримує у інших. Оскільки я знаю, що дуже легко піддаюсь всіляким віянням, то завжди беру тайм-аут, щоб обдумати чергову покупку, і порадитися з чоловіком. Він в мене працює здоровим глуздом :aaaaa: .
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення Перлинка » 05 грудня 2010, 22:20

Дівчата,а що вам подобається в тих аніме?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 14 грудня 2010, 12:33

Перлинка написав:Дівчата,а що вам подобається в тих аніме?

на скільки я знаю, нто аніме захоплюються ті люди, котрі люблять малювати і дизайнувати. Аленка, ти вроді дизайнер??? В мене колажанки у видавництві працюють, то їм вже по 30-ть, а вони від аніме тащаться. Там очі в них просто якось тяжко малюються і вони самі таке ж малюють. Може тому й захоплюються. Я теж шось не шарю в них ніц. Знаю тіко, шо там чоловіки мають бути максимально жіночними. тоді вони вважаються красунчиками :extesi:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення alenka » 14 грудня 2010, 14:01

Почали дивитися аніме через те що воно кольорове, яскраве і позитивне і смішне, гумор в основному не американський, а більш подібний до нашого. А ще дуже подобається емоційність персонажів, яка дуже по різному проявляється Дивимося ми аніме тільки мовою оригіналу із субтитрами (жоден навіть самий професійний дубляж не приносить задоволення, бо саме амоції при цьому втрачаються). А оскільки жанрів аніме дуже і дуже багато, від комедій, пародій і до кривавих жахів, (наголошу аніме - не дитячі мультфільми, а скоріше я б сказала японська кінематографія)- то тепер ми практично фільмів і не дивимося.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)

Повідомлення alenka » 14 грудня 2010, 14:08

і я згідна із happymami, більшість тих хто дивиться аніме має відношення до дизайну, веб-дизайну і програмування - можливо через постійну необхідність лазіння в неті в пошуках красивих картинок, цікавих ідей і т.д., а там постійно натикаєшся на картинки з аніме, ну і цікавість перемагає :).
P.S. В нас з чоловіком було не так, ми подивилися аніме "Віднесені привидами", і воно нам обом здалося таким милим і позитивним (бо новини про чергові трагедії, катаклізми, чи бойовики і тупі комедії вже набридли до неможливості), що ми почали шукати і інші роботи саме того режисера (Хаяо Міядзакі). Передивилися всі його роботи, а потім почали шукати вже і інших . Натрапляли і на багато нецікавих аніме, більшість дитячих аніме відсіялася одразу.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Marta » 14 грудня 2010, 15:27

Мій чоловік тащиться від "Наруто"- то дитяче аніме?.... :lol:
А то я шось переживаю, бо так чекає тої серії і знає всю історію і всі ті словечка напам"ять їхні японські, може говорити про це годинами!))))
Marta Офлайн

Повідомлення alenka » 14 грудня 2010, 15:35

ні Марта, Наруто то не зовсім дитяче аніме, то вже для старших, підлітків скоріше, щоб тебе заспокоїти скажу, що ми з чоловіком теж його дивимося час від часу :zybu: . Дитячі, то типу Покемони, там кожна серія, має такий же сценарій як і попередня, тільки злодії інші.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Marta » 14 грудня 2010, 15:53

Фух, дякую, то ще не все втрачено... :zybu:
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей