Глобальні оголошення!

Салон краси

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Салон краси

Повідомлення бульдог » 01 листопада 2023, 00:28

Мені дуже потрібен салон краси в Києві, але вибір такий великий, що я просто загубився серед всіх цих пропозицій. Хотілося б чогось особливого, де професіонали дбають не лише про мою зовнішність, а й про моє внутрішнє самопочуття. Можливо, ви можете порадити якийсь салон, який виділяється серед інших своєю якістю послуг і атмосферою?
бульдог Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Салон краси

Повідомлення миланочка » 01 листопада 2023, 18:59

А ви нічого не чули про салон краси "Wizard" у Києві https://mobicard.com.ua/card/wizard_kv . Цей салон славиться своєю високою якістю послуг та унікальним підходом до кожного клієнта. У "Wizard" ви зможете насолодитися широким спектром процедур для догляду за вами від ног до голови. Один з найважливіших плюсів - професійні майстри, які завжди уважні до ваших побажань і враховують ваші індивідуальні особливості. Тут використовують тільки якісні косметичні засоби, і процедури завжди проводяться на високому рівні, тому якщо там не були, то дуже раджу.
миланочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Маленький мальчик

Повідомлення kravecaleksandr » 08 листопада 2023, 05:32

Не знаю как салон красоты, но знаю отличный магазин, в котором есть лучшая косметика, по моему мнению. Truffle Shop предлагает широкий выбор косметических средств, и одним из моих фаворитов является Nook The Origin Color https://www.truffle.od.ua/product/nook-origin-color-krem-kraska-100ml/ Крем-фарба для волос. Этот продукт обогащен инновационным Re-Active Complex, который обеспечивает стойкий цвет и заботу о волосах. Крем-фарба содержит натуральные компоненты, такие как органическое масло киноа и масло абиссинии, что делает волосы мягкими, блестящими и увлажненными. Кроме того, она безопасна, не содержит аллергенов и PPD. Truffle Shop гарантирует высокое качество и разнообразие продуктов для красоты и ухода за волосами.
kravecaleksandr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Анна

Повідомлення Yaiti » 25 січня 2024, 11:28

Як правильно обирати та використовувати засоби для тонізації шкіри обличчя для досягнення свіжого вигляду?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення lexatiw » 25 січня 2024, 14:13

Моя подорож у пошуках ідеальної косметики завершилася з Alissabeaute. Раджу і вам Інтернет-магазин професійної косметики https://alissabeaute.com.ua/ Ці засоби стали справжньою знахідкою для моєї сухої шкіри. Після кількох тижнів використання відчула неймовірну різницю - моя шкіра стала еластичною, глибоко зволоженою та виправилася текстура. Я просто закохана у їхню косметику і зараз вони є необхідною частиною мого щоденного догляду за шкірою. Рекомендую кожній жінці, яка цінує свою шкіру!
lexatiw Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Vasiliska » 10 квітня 2024, 14:59

Хочу зробити собі стрижку та пофарбувати волосся, порадьте гарний салон краси на Позняках
Vasiliska Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Barmaleika » 11 квітня 2024, 19:01

Досвідчені майстри працюють у салоні Вільна Краса на Позняках, в них є чоловічий та жіночий зал https://vilna-krasa.com.ua/zhinochyi-zal Пофарбувати волосся, зробити стрижку, ламінування волосся, кератинове вирівнювання та інші процедури тут можна за дуже вигідними цінами. На сайті вказані телефони, за якими Ви можете запистаися до них на фарбування.
Barmaleika Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: 1

Повідомлення xtremeshammy » 26 січня 2025, 03:17

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 04 лютого 2025, 02:06

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 04 квітня 2025, 04:27

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Суцільні балачки