Глобальні оголошення!

Чи реально взяти кредит без відмови в Україні?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Чи реально взяти кредит без відмови в Україні?

Повідомлення Hgftt » 13 вересня 2025, 10:50

Чи реально зараз взяти кредит без відмови, коли потрібна сума близько 8000-10000 грн на місяць-два? Я маю паспорт, ІНН, карту, але кредитна історія не найкраща (декілька прострочень рік чи два тому). Хочу купити новий комп’ютер для навчання, щоб виконувати домашні завдання та програмувати онлайн, але хвилююся, що мені можуть відмовити через кредитну історію. Як люди отримували такі кредити, які умови, які компанії реально дають без відмови, чи треба чогось боятися?
Hgftt Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Чи реально взяти кредит без відмови в Україні?

Повідомлення Kolega » 13 вересня 2025, 10:51

Я недавно був у дуже схожій ситуації, також хотів купити комп’ютер для дистанційного навчання, але через погану кредитну історію боявся, що банк чи МФО відмовлять. Я подав заявку в кілька МФО, і одна погодилась на суму близько 9000 грн на два тижні. Умови були такі, паспорт, ІНН, карта банку, підтвердження особи через фото, нічого більше, жодних довідок про доходи. Відсоток був високий, тому що перший кредит, але кошти прийшли швидко, десь у межах години після підписання договору онлайн. Так що так, реально, але треба бути уважним з умовами і відсотками.
Kolega Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Marko » 13 вересня 2025, 10:53

Насправді мій досвід теж показує, що кредит без відмови можливий. Я взяв позику на 7000 грн на місяць через мікрофінансову організацію. У мене карта, паспорт, ІНН, це базове. Але треба бути готовим до того, що процентна ставка за такі кредити може бути суттєво вища, і що прострочення, навіть на день, призведе до великих штрафів. Крім того, договір чітко потребує, щоб карта була оформлена на ту людину, яка бере кредит, і щоб контакти були актуальні. Якщо щось не так, можуть затримати рішення або відмовити вже на етапі перевірки.
Marko Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення name » 13 вересня 2025, 10:57

Hgftt написав:Чи реально зараз взяти кредит без відмови, коли потрібна сума близько 8000-10000 грн на місяць-два? Я маю паспорт, ІНН, карту, але кредитна історія не найкраща (декілька прострочень рік чи два тому). Хочу купити новий комп’ютер для навчання, щоб виконувати домашні завдання та програмувати онлайн, але хвилююся, що мені можуть відмовити через кредитну історію. Як люди отримували такі кредити, які умови, які компанії реально дають без відмови, чи треба чогось боятися?

Ось мій досвід, мені треба було терміново купити комплектуючі до комп’ютера, бо старий зламався прямо перед важливим проектом. Зв’язався з мікрофінансовою організацією, бо банки пропонували або дуже великі застави, або потрібно було збирати папери. Я маю паспорт і ІНН, карта на моє ім’я, це було головне. Заявку подав вночі, через сайт, і приблизно через годину отримав підтвердження, що кредит схвалений. Умови були, невелика сума, на два тижні, але відсоток на рівні який я міг дозволити. Ще був момент, у договорі чітко вказано, що несплата вчасно сильно ускладнить ситуацію, нарахування штрафу. Але я повернув усе вчасно, і жодних додаткових несподіванок. Отже, так кредит без відмови реально, але краще перевіряти всі умови до підпису. Оформити кредит без відмови можна наприклад на https://moneyveo.ua/uk/--credit-bez-otkaza/

Зображення
name Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення xtremeshammy » 09 жовтня 2025, 01:46

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 183 гостей