Глобальні оголошення!

Надійні акумулятори для промислової та складської техніки

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Надійні акумулятори для промислової та складської техніки

Повідомлення LadyOLady » 29 серпня 2025, 14:21

Привіт! Потрібно придбати акумулятори для електронавантажувачів і підлогомийних машин на складі, але не знаю, де краще шукати якісні батареї з гарантією та сервісним обслуговуванням. Хтось користувався такими послугами і може поділитися досвідом?
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Надійні акумулятори для промислової та складської технік

Повідомлення xkristinaxbond » 29 серпня 2025, 14:38

LadyOLady написав:Привіт! Потрібно придбати акумулятори для електронавантажувачів і підлогомийних машин на складі, але не знаю, де краще шукати якісні батареї з гарантією та сервісним обслуговуванням. Хтось користувався такими послугами і може поділитися досвідом?

Ми нещодавно замовляли акумулятори через ТОВ "АМЕЛ.ЮА" і залишилися дуже задоволені сервісом. Купити акумулятори від провідних світових виробників можна тут – https://amel.ua/ тому вибір батарей дійсно великий і підходить для різної техніки, від електронавантажувачів до клінінгового обладнання. Консультанти допомогли підібрати правильну модель, оформлення замовлення пройшло швидко, а доставка була вчасною. Ціни доступні, а компанія також надає гарантійне та післягарантійне обслуговування, що робить співпрацю максимально комфортною. Раджу ТОВ "АМЕЛ.ЮА" усім, хто шукає надійні акумулятори!
xkristinaxbond Офлайн

Впевнено спілкуюся

Re: Надійні акумулятори для промислової та складської технік

Повідомлення xtremeshammy » 08 жовтня 2025, 23:08

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн