Глобальні оголошення!

Ремонт форсунок для сільгосптехніки у Дніпрі

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Ремонт форсунок для сільгосптехніки у Дніпрі

Повідомлення LadyOLady » Вчора, 02:19

Маємо проблему з трактором — почав диміти, не розвиває нормальну потужність, смикається при навантаженні. Підозрюємо, що "полетіли" дизельні форсунки. Порадьте, будь ласка, хороший сервіс у Дніпрі, де ремонтують сільгосптехніку, працюють професійно, дають гарантію і мають сучасне обладнання. Буду дуже вдячна за перевірені відгуки.
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Ремонт форсунок для сільгосптехніки у Дніпрі

Повідомлення xkristinaxbond » Вчора, 02:46

LadyOLady написав:Маємо проблему з трактором — почав диміти, не розвиває нормальну потужність, смикається при навантаженні. Підозрюємо, що "полетіли" дизельні форсунки. Порадьте, будь ласка, хороший сервіс у Дніпрі, де ремонтують сільгосптехніку, працюють професійно, дають гарантію і мають сучасне обладнання. Буду дуже вдячна за перевірені відгуки.

Ми теж мали схожу ситуацію з трактором John Deere — на робочому ходу втрачав потужність, з вихлопної валив чорний дим. Звернулися в T-Diesel https://t-diesel.com.ua/ бо читали хороші відгуки й знайомі радили. Там одразу зробили безкоштовну діагностику, виявили несправність у форсунках Denso, пояснили все зрозуміло, нічого не приховували. Ремонт зробили швидко й якісно, кодування провели на стенді CORBAN ZAPP, надали гарантію на 6 місяців. Після ремонту трактор працює стабільно, без диму, в полі тягне добре. Обслуговування на рівні — адекватні ціни, ввічливий персонал, справжні фахівці. Можу спокійно рекомендувати T-Diesel, особливо якщо потрібно ремонтувати сільгосптехніку.
xkristinaxbond Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей