Глобальні оголошення!

Підбір постачальника кави та обладнання для офісу

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Підбір постачальника кави та обладнання для офісу

Повідомлення LadyOLady » Вчора, 01:26

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто вже замовляв каву та кавове обладнання для офісу чи кав’ярні? Дуже хочеться знайти надійного постачальника, щоб усе було в одному місці — і якісна кава, і нормальна техніка, і сервісне обслуговування. Цікавить ваш досвід: де замовляєте, чи задоволені сервісом, як з доставкою? Буду вдячний за поради!
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Підбір постачальника кави та обладнання для офісу

Повідомлення Emma » Вчора, 01:51

LadyOLady написав:Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто вже замовляв каву та кавове обладнання для офісу чи кав’ярні? Дуже хочеться знайти надійного постачальника, щоб усе було в одному місці — і якісна кава, і нормальна техніка, і сервісне обслуговування. Цікавить ваш досвід: де замовляєте, чи задоволені сервісом, як з доставкою? Буду вдячний за поради!

Я вже користувалася послугами різних компаній, але найбільше сподобався сервіс і асортимент у «Систем кава сервіс» — там справді зручно, бо можна знайти все для кавових рішень – https://coffee-service.com.ua включаючи свіжу каву, сучасні кавомашини для бізнесу чи дому та всі необхідні аксесуари. Дуже сподобалося, що менеджери допомагають підібрати потрібну модель і дають консультації, доставка швидка, а сервісне обслуговування якісне і без зайвих проблем. Для мого офісу це стало оптимальним вибором, і я можу сміливо рекомендувати цю компанію всім, хто хоче отримати якісний продукт і професійний підхід.
Emma Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей