Глобальні оголошення!

Що б ви могли порадити для догляду за волоссям для дружини?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Що б ви могли порадити для догляду за волоссям для дружини?

Повідомлення Andrash » 20 червня 2025, 14:28

Привіт усім. Хотів би звернутися до вас за порадою. Моя дружина останнім часом дуже переймається станом свого волосся — воно стало тьмяним, кінчики ламаються, а шкіра голови періодично лущиться. Ми не змінювали засобів догляду, але можливо, щось уже не підходить або впливає сезонна зміна. Вона не експериментує часто з фарбами чи плойками, але користується феном. Я не дуже тямлю в усьому цьому, але хотів би зробити їй приємне й допомогти знайти щось, що реально покращить стан волосся. Може, є якісь перевірені домашні засоби чи підходи, які ви використовували особисто? Цікавить усе: і маски, і звички, і можливо навіть зміни в харчуванні. Буду вдячний за будь-які поради, тільки щоб без зайвої реклами
Andrash Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Що б ви могли порадити для догляду за волоссям для дружи

Повідомлення Salvo » 20 червня 2025, 16:24

У мене схожа ситуація була з сестрою, вона постійно скаржилася на ламкість і те, що волосся зовсім втратило блиск. Я помітила, що вона майже не їсть нічого, де є жири — ні горіхів, ні риби, навіть олії боїться. А волосся — це ж білок плюс жир. Ми ввели більше овочів, оливкову олію в раціон, і реально через кілька тижнів почався прогрес. Я також з дитинства роблю маски з яйцем і медом — просто нанести на трохи вологе волосся, тримати хвилин 30, а потім добре вимити. Це не панацея, але як варіант — допомагає. І обов'язково масаж голови — навіть руками або м'якою щіткою, кожного вечора по кілька хвилин. До речі, поки шукала інформацію для неї, натрапила на абсолютно несподівані речі, зокрема обговорення pokemon hentai — люди там, звісно, далеко від теми волосся, але якраз задумалась, що ми в інтернеті шукаємо одне, а натрапляємо на зовсім інше. Повертаючись до теми — не бійтеся пробувати народні методи, але й не очікуйте дива за тиждень. Волосся — це дзеркало внутрішнього стану
Salvo Офлайн

Привіт, а ось і я!

Re: Що б ви могли порадити для догляду за волоссям для дружи

Повідомлення xtremeshammy » Сьогодні, 01:55

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн