Глобальні оголошення!

Які іграшки для котів дійсно працюють і приносять користь?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Які іграшки для котів дійсно працюють і приносять користь?

Повідомлення Yaiti » 20 червня 2025, 03:07

Підкажіть, будь ласка, які іграшки для котів дійсно працюють і приносять користь, а не просто лежать у кутку після 5 хвилин інтересу? У мене бенгальський кіт, надзвичайно активний, потребує постійного стимулу й новизни. Купував йому пухнасті миші, м’ячики з дзвіночками, а також тунель — усе швидко набридає. Цікавить щось, що поєднує фізичне навантаження та розумову активність, щоб було схоже на гру з полюванням або на рішення задач. Може, є інтерактивні рішення, які можна періодично оновлювати чи модифікувати?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Які іграшки для котів дійсно працюють і приносять корист

Повідомлення Миледи » 20 червня 2025, 03:08

Я вам скажу, як бабуся, яка виростила не одного котика! Найкраща іграшка — та, яка дає коту рухатись і мислити. У мого Мурчика є кулька, що сама крутиться — от то радість! А ще є така "рибка", що ворушиться, коли до неї доторкнутись — грається з нею годинами. А як ще всередині корм заховати, то взагалі свято. Головне, щоб матеріал був безпечний — без гострих деталей і без неприємного запаху. І купуйте різні, бо, як діти, вони теж люблять нове.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 20 червня 2025, 03:08

Цікава думка про рибку з рухом — це може спрацювати, враховуючи мисливський інстинкт. І про запах — слушно. А де ви такі речі купуєте? Я не надто довіряю випадковим маркетплейсам, хочу щось перевірене, де можна подивитися характеристики і бути впевненим у якості товару.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Миледи » 20 червня 2025, 03:09

Добре, що ви про це спитали. Бо справді зараз багато де продають підробки або дешеві іграшки, які можуть бути навіть шкідливими для улюбленця. Я вже давно купую все необхідне для свого Мурчика на одному сайті — ЗооВет. Там величезний вибір іграшок для кота https://zoo-vet.com.ua/ihrashky-dlia-kotiv/ інтерактивні, м’які, з котячою м’ятою, що рухаються, світяться чи видають звуки. Можна обрати за віком кота, за матеріалом чи функціональністю — усе дуже зручно відсортовано. А ще я дуже люблю, що вони швидко доставляють і відповідають на запитання, якщо щось неясно. І головне — у них усе перевірене, якісне й безпечне. Тому не вагайтесь, зайдіть на ЗооВет і знайдете саме те, що потрібно вашому активному бенгальському красеню.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення xtremeshammy » Сьогодні, 01:49

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.