Глобальні оголошення!

Послуги клінінгу по Києву та області

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Послуги клінінгу по Києву та області

Повідомлення Миледи » 27 травня 2025, 15:35

Хочу поділитися своїм досвідом користування послугами клінінгової компанії Crystal Home Service у Києві https://crystal-home-service.com/ . Я завжди була досить скептично налаштована до ідеї замовляти прибирання у сторонніх сервісів, але з появою малюка і браком часу вирішила все ж спробувати. І не пошкодувала ні на мить.

Замовляла генеральне прибирання квартири після невеликого ремонту, і чесно — думала, що це все затягнеться на цілий день, а потім ще доведеться щось домивати самостійно. Але команда приїхала точно в домовлений час, мали з собою все необхідне обладнання та засоби — нічого не довелося шукати чи докуповувати. Роботу виконали швидко, акуратно, без зайвого шуму та метушні. У ванній блищали навіть міжплиткові шви, а вікна стали настільки прозорими, що я спочатку подумала, що їх забули поставити.

Що мені особливо сподобалося — це їхній підхід до деталей. Наприклад, вони витирали пил не тільки на видимих поверхнях, а й за меблями, обробили плінтуси, дверні ручки, розетки — все, що в інших компаніях зазвичай вважають "додатковими послугами". Також приємно здивувало, що всі мийні засоби були без різкого запаху й абсолютно безпечні для дітей та домашніх улюбленців.

Окремий плюс — зручність замовлення: все можна узгодити онлайн або телефоном, дуже ввічливі менеджери, які не нав'язують зайвого, а дійсно допомагають підібрати оптимальний варіант під ваші потреби. Зараз планую звернутися до них ще раз для регулярного підтримуючого прибирання.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Послуги клінінгу по Києву та області

Повідомлення xtremeshammy » 06 липня 2025, 20:40

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.