Глобальні оголошення!

Подарок

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Подарок

Повідомлення SlavviK78 » 24 травня 2025, 14:43

Що подарувати чоловіку на день народження, якщо хочеться зробити не банальний сюрприз, а щось, що викличе емоції, запам’ятається надовго і матиме особисте значення?
SlavviK78 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: син

Re: Подарок

Повідомлення Ale7ksa » 24 травня 2025, 17:01

3. Не знаєте, що подарувати чоловікові, який має все? Спробуйте мультитул Leatherman. Це поєднання якості, дизайну й практичності. Кожен чоловік буде радий отримати такий подарунок — це незамінний помічник у різних ситуаціях. А ще — виглядає круто https://leatherman.in.ua/ru/nizh-leathe ... me-832384/ !
Ale7ksa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Kasandera » 25 травня 2025, 20:23

Привет всем! Помогите, пожалуйста, с выбором игровых наушников для мужа. Хочу подарить что-то качественное, чтобы звук был отличный, микрофон удобный, но при этом не слишком дорогие. Очень запуталась, потому что сейчас столько вариантов! Кто может посоветовать проверенные модели или хорошие магазины? Буду благодарна за помощь!
Kasandera Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Prada » 25 травня 2025, 20:25

На подарок мужу, я выбрала наушники JBL https://yabloki.ua/rus/headphones/jbl/ Качество просто супер! Звук насыщенный, микрофон отлично передаёт голос, и сидят очень удобно даже во время долгих игровых сессий. Заказ делала через интернет-магазин Yabloki — всё быстро доставили, упаковка была надёжной, а цены вполне адекватные. Если ищешь хорошие наушники, советую присмотреться именно к JBL в этом магазине. Муж доволен, и я тоже!
Зображення
Prada Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Симпатяжка » 10 червня 2025, 10:39

Все залежить від того, що саме йому близьке — інтереси, хобі, стиль життя. Можна подумати про враження замість речей: політ на повітряній кулі, майстер-клас, подорож або щось, пов’язане з важливою для вас обох подією. Головне — щоб подарунок був щирим і з увагою до деталей.
Симпатяжка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Валерія

Повідомлення Юджина » 10 червня 2025, 10:55

Якщо хочеться зробити справді особливий подарунок чоловікові на день народження, раджу звернути увагу на інтернет магазин подарунків https://loadup.com.ua/ Тут багато цікавих і небанальних ідей — від іменних аксесуарів до стильних речей з сенсом. Є варіанти, які викликають емоції, запам’ятовуються надовго й мають особисту цінність. Зручно обрати подарунок за інтересами або стилем життя.
Юджина Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення SlavviK78 » 26 червня 2025, 16:59

Шукала оригінальний подарунок — і знайшла ідеальний варіант! Якщо ваш друг чи подруга фанат музики, сміливо даруйте рок футболки від kingoftheshirts. Там круті принти, гарна якість і справжній вайб. Це не просто одяг, а яскраве самовираження. Мій подарунок точно запам’ятався :)
SlavviK78 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: син

Повідомлення xtremeshammy » Вчора, 20:08

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки