Глобальні оголошення!

Які лінз для корекції зору вибрати

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Які лінз для корекції зору вибрати

Повідомлення Yaiti » 08 травня 2025, 21:31

Останнім часом помітила, що зір трохи погіршився, особливо при читанні або роботі за комп’ютером. Думаю, настав час серйозно замислитися над підбором хороших лінз для корекції зору. Не хочу ризикувати здоров’ям очей, тому шукаю не просто недорогий варіант, а дійсно якісний і перевірений.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Які лінз для корекції зору вибрати

Повідомлення Ліхтарик » 08 травня 2025, 21:38

Та з віком є такі проблеми, можна наприклад в інтернет-магазині Оптика Люксор придбати https://opticaluxor.ua/products/kontaktni-linzi-biofinity-multifocal мультифокальні лінзи біофініті, я себе такі вже взяла. Вони призначені для людей із пресбіопією (віковою далекозорістю), коли зір погіршується і на близькій та на дальній відстані. Ці лінзи забезпечують плавний перехід між зонами бачення, тому очам не потрібно адаптуватися кожного разу. Я їх використовую протягом усього дня — комфортні, не пересихають, зволожені, не спричиняють подразнення. Виготовлені з сучасного силікон-гідрогелевого матеріалу, що дозволяє кисню добре проникати до рогівки. Це реально покращує самопочуття очей увечері. Якщо потрібна якість і комфорт — це чудовий варіант.
Ліхтарик Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 16 травня 2025, 09:10

Нарешті знайшла свої ідеальні лінзи! Дякую за допомогу та уважність. Чудовий магазин, сподобалось, що э опис під товарами.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 06 липня 2025, 16:07

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн