Глобальні оголошення!

Хто останнім часом оформлював автоцивілку?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Хто останнім часом оформлював автоцивілку?

Повідомлення Лили » 23 квітня 2025, 10:57

Друзі, привіт! Скажіть, будь ласка, хто останнім часом оформлював автоцивілку? Вирішила не затягувати з цим питанням, бо бачу, що зараз багато хто попадає в дрібні ДТП, і без страховки реально ризикуєш. Але не знаю, до кого краще звернутися — стільки компаній, усі рекламують себе як надійні. Хотілося б мати варіант, де реально працює врегулювання, а не просто папірець у бардачку. Може, хтось мав досвід звернення за виплатою? Не хочу помилитися. Дякую!
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Хто останнім часом оформлював автоцивілку?

Повідомлення Миледи » 23 квітня 2025, 10:58

Я користуюся автоцивілкою щороку, вже не перший раз оформлюю, тож трохи досвіду маю. Особисто раджу не шукати найдешевший варіант, бо дешеве — не завжди якісне. Шукайте тих, у кого є реальні виплати та зрозумілі умови. Я в минулому році мав ситуацію, коли водій без поліса в’їхав у мене. Добре, що в мене все було оформлено як слід. Поліс оформив онлайн — зручно, швидко, є електронна копія, яку завжди можна показати поліції або надіслати куди треба. Бажано ще перевірити, чи є мобільний застосунок або гаряча лінія.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Анна123 » 23 квітня 2025, 10:59

Оформила цьогоріч автоцивілку вперше, бо купила авто. Довго читала відгуки, вивчала рейтинги. Головне — обирати компанію, яка оперативно реагує у разі ДТП. У знайомої була ситуація, коли страхова два тижні не відповідала на дзвінки після події — не хочеться такого повторити. Тому я вирішила платити трохи більше, але бути впевненою в сервісі. До речі, обирайте тих, хто має простий і зрозумілий процес оформлення заявки — щоб можна було не стояти в чергах, а все зробити онлайн. І не забувайте перевірити, чи компанія має ліцензію.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Yaiti » 23 квітня 2025, 11:02

Я мала реальний страховий випадок з автоцивілкою минулої осені. Зіткнення сталося на парковці — я не розрахувала габарити і зачепила інше авто. Добре, що ніхто не постраждав, але пошкодження були. Я мала автоцивілку від Оранта https://oranta.ua/products/avtotsivilka/ — і знаєте, залишилася дуже задоволеною. Все оформили через європротокол, потім я подала заяву онлайн, не треба було їхати в офіс чи стояти в чергах. Менеджер компанії зв’язався зі мною, уточнив деталі, і протягом кількох днів все було вирішено. Сума виплати повністю покрила витрати на ремонт. А взагалі, якщо розумієш, що страхова на твоєму боці — почуваєшся більш спокійно на дорозі.

Зображення

"
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 06 липня 2025, 13:01

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей