Глобальні оголошення!

Як правильно готувати горохове пюре?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Як правильно готувати горохове пюре?

Повідомлення Анна123 » 23 березня 2025, 18:04

Привіт! Підкажіть, будь ласка, як правильно готувати горохове пюре? Хочу зробити щось смачне і корисне, але не знаю, з чого почати. Який горох краще вибрати — свіжий чи сушений? Чи потрібно його замочувати перед приготуванням? І ще — які спеції додавати, щоб пюре вийшло ароматним? Може, хтось має перевірений рецепт? Заздалегідь дякую за поради!
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Як правильно готувати горохове пюре?

Повідомлення Лили » 23 березня 2025, 18:05

Щоб приготувати смачне горохове пюре, спочатку потрібно вибрати якісний горох. Найкраще підходить сушений жовтий або зелений горох, який перед приготуванням варто замочити на 6-8 годин (або на ніч). Після замочування горох варять у великій кількості води приблизно 1-1,5 години, доки він не стане м’яким. Під час варіння додайте трохи соли, лавровий лист і часник для аромату. Коли горох розвариться, злийте зайву воду та збийте його блендером, додаючи трохи вершкового масла або оливкової олії для ніжності.
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Миледи » 23 березня 2025, 18:05

Горохове пюре — це класика, але щоб воно вийшло справді смачним, треба знати кілька секретів! По-перше, горох обов’язково замочуйте, інакше варитимете його цілу вічність. По-друге, не забудьте додати трохи соди під час варіння — це допоможе гороху швидше розваритися. І по-третє, пюре має бути ніжним, тому додавайте вершкове масло або молоко, але не переборщуйте, щоб не перебити смак гороху. І ще — не забудьте про спеції! Куркума, чорний перець і кмин — це ідеальний набір для аромату.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 23 березня 2025, 18:10

Якщо ви не хочете замочуватися з приготуванням, спробуйте готове сухе горохове пюре від Лавка Терра. Його готувати максимально просто: просто додайте гарячої води, перемішайте — і через декілька хвилин смачний обід готовий! Спробуйте - не пошкодуєте. До того ж оце якісне горохове пюре , зберігає всі корисні властивості, адже готується з натуральних інгредієнтів без штучних добавок. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує час, але не хоче жертвувати якістю.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 05 квітня 2025, 23:16

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 05 травня 2025, 20:34

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » Вчора, 08:29

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей