Привіт, друзі! Сьогодні вирішив приготувати папороть в мультіварці за цим рецептом. Результат вийшов доволі цікавий, але є декілька моментів, які хотілося б обговорити.
По-перше, час приготування в рецепті вказано 15 хвилин, але у мене вийшло трохи довше. Можливо, я щось не так зробив?
По-друге, папороть вийшла доволі м'якою, але мені більше подобається трохи хрустка. Може, хтось має поради, як досягти такого ефекту?
І нарешті, смак. Загалом, папороть вийшла смачною, але мені здалося, що трохи не вистачає якогось спеції. Може, хтось пробував додавати щось ще, крім цибулі та часнику?
Думаю, це чудовий спосіб приготувати папороть, але хотілося б почути ваші поради та досвід. Дякую!