Глобальні оголошення!

Сходи на горище, хто вже ставив собі?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Сходи на горище, хто вже ставив собі?

Повідомлення lowprofile » Сьогодні, 12:12

Привіт всім! Хочу трохи розповісти і заодно спитати. Минулого місяця ми з чоловіком взялися нарешті за горище — стільки років просто закладали стару драбиною. Вирішили зробити по-людськи, поставити розкладні сходи.
Замовили в будівельному супермаркеті, вибрали металеві з утепленим люком — виглядають класно, монтував майстер за день. Але от думаю: чи не було кращих варіантів? Бо раптом хтось має лайфхак, де взяти ще краще і дешевше?
Так що ділюсь позитивом — це справді зручно! І водночас чекаю на ваш досвід: хто що брав, що порадите, а чого варто уникати?
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Сходи на горище, хто вже ставив собі?

Повідомлення Yaiti » Сьогодні, 12:53

Обираючи горищні сходи, я звернула особливу увагу на висувні моделі, бо в моїй оселі важливо було максимально зекономити простір і при цьому мати зручний доступ до горища. В інтернет-магазині Побудуй я знайшла саме те, що шукала: широкий асортимент, доступні ціни і надійні бренди. Висувні сходи на горище виявилися дуже практичними і легкими у використанні, плюс вони мають стильний дизайн, що не псує інтер’єр. Мені також сподобався рівень обслуговування — консультанти допомогли з вибором і відповіли на всі питання. Відтепер я впевнена, що покупка у Побудуй — це надійність і комфорт на довгі роки.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей