Глобальні оголошення!

Кінний клуб

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Кінний клуб

Повідомлення masha » 20 червня 2025, 19:20

Намагаюся знайти для себе заняття, яке б приносило не тільки користь, а й задоволення. Верхова їзда завжди здавалася мені чимось магічним. Зараз шукаю кінний клуб, де можна почати навчання з нуля. Чи знаєте місце, де і природа красива, і наставники розуміють потреби новачків?
masha Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Кінний клуб

Повідомлення lowprofile » 22 червня 2025, 18:24

Як мама активної дитини, я довго шукала для сина заняття, яке було б не лише фізично корисним, а й розвивало емоційну сферу. Вибір зупинили на кінному спорті, бо це й дисципліна, і контакт з природою. Після ретельного аналізу різних клубів ми зупинилися на одному, у них є верхова їзда Львів по-перше, там чудові умови утримання тварин: чисті стайні, доглянуті коні, усе продумано до деталей. По-друге, тренери мають педагогічний підхід, терплячі, уважні до індивідуальних потреб дитини. Мій син не тільки навчився основ верхової їзди, а й став врівноваженішим, уважнішим, краще концентрується на навчанні в школі. І головне — він щиро чекає кожного візиту до клубу.
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 6 гостей