Глобальні оголошення!

Психологія

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Психологія

Повідомлення masha » 16 червня 2025, 18:30

Бачу, як тема ментального здоров’я стає більш відкритою, і це надихає. Вже давно думаю звернутися до фахівця, але так багато варіантів, що важко вибрати. Можливо, є хороший психолог, якого ви можете порекомендувати, особливо якщо в нього є блог чи сторінка, де можна познайомитися з його стилем?
masha Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Психологія

Повідомлення lowprofile » 22 червня 2025, 18:56

Як жінка, яка давно цікавиться психологією, я хочу поділитися своїм відкриттям — блогом сімейного психолога з Запоріжжя https://psiholog-lebedeva.com/chomy-zdorovi-stosynki-zavzhdi-mayt-mezhi-ta-yak-vstanovity-mezhi-y-vashiy-rodini/ тут дуже зрозуміло й доступно пояснюють важливість меж у здорових стосунках. Особливо мені сподобалася стаття про те, як встановити межі у родині — це настільки актуальна тема для багатьох. Авторка дає практичні поради, які допомагають не лише зрозуміти себе, а й поліпшити взаєморозуміння з близькими. Завдяки цим рекомендаціям, я змогла краще усвідомити, де проходять мої особисті кордони і як їх захищати без агресії. Рекомендую цей ресурс усім, хто прагне гармонії у своїх стосунках.
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 11 гостей