Глобальні оголошення!

Пилосос

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Пилосос

Повідомлення masha » 13 червня 2025, 18:25

Потрібен новий пилосос, щоб швидко та якісно прибирати у квартирі. Хочу вибрати щось надійне, з гарною потужністю, але без зайвих наворотів, які не потрібні. Де найкраще зараз можна замовити такий пилосос, щоб швидко і з гарантією?
masha Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Пилосос

Повідомлення Данки » 14 червня 2025, 11:06

У нас в родині троє дітей і собака, тому чистота — це постійна боротьба. Старий пилосос уже не справлявся, тому я вирішила придбати новий, і обрала модель на сайті Bosch https://www.bosch-home.com.ua/uk/produkty/pylososy Дуже зручно, що вся інформація структурована, можна легко порівняти характеристики. Зупинилася на моделі з мішком, бо для мене важливо, щоб легко очищувався і не було зайвого пилу. Замовлення оформила буквально за кілька хвилин, підтвердження прийшло одразу. Доставка була швидкою, і техніку принесли прямо додому. Тепер прибирати — одне задоволення, потужність чудова, а шуму набагато менше. Я дуже задоволена покупкою і щиро рекомендую!
Данки Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Скилли » 14 червня 2025, 11:08

Шукаю хороший інтернет-магазин, де можна купити мішки до пилососа, бо старі вже не тримають пил, і доводиться щоразу витрушувати вручну. Не хочеться експериментувати навмання, тому питаю тих, хто вже щось замовляв. Де ви купували, щоб швидко доставили й підходило до моделі?
Скилли Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення lowprofile » 14 червня 2025, 11:11

Уявіть собі: прибираю собі вдома, пилосос гуде, я вся в ентузіазмі, а тут – бах! – мішок порвався, і половина пилу летить назад. Спершу посміялася, а тоді зрозуміла, що без нового мішка діла не буде. Почала шукати в інтернеті, щоб не бігати по магазинах. Натрапила на сайт, де є мішки до пилососів https://spparts.com.ua/mishky-dlya-pylososiv/c2275/ і, чесно, була приємно здивована. Асортимент великий, ціни адекватні, все чітко вказано – який мішок до якого пилососа. Замовила потрібний комплект, доставили швидко, все підійшло ідеально. Тепер знову прибираю, і ніщо не заважає – мішок тримається чудово. Рекомендую всім, хто цінує комфорт і не хоче витрачати зайвий час.
lowprofile Офлайн

Добре орієнтуюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей