Глобальні оголошення!

Хочу замовити фото на пам’ятник

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Хочу замовити фото на пам’ятник

Повідомлення Yaiti » 13 червня 2025, 13:42

Хочу замовити фото на пам’ятник для дідуся. Маємо фото з 2005 року, кольорове, якісне. Питаю не про емоції, а про технічні характеристики: що краще — гравірування лазером чи фотокераміка? Як довго тримається кожна технологія, і яка більш стійка до вологи й сонця?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Хочу замовити фото на пам’ятник

Повідомлення Миледи » 13 червня 2025, 13:42

Лазерне гравірування — найстійкіший варіант: не боїться ні дощу, ні спеки, тримається десятиліттями. Але виглядає строго, чорно-біло. Фотокераміка — більш емоційна, можна зробити в кольорі, є фоторетуш, але тут важливий якісний випал. Якщо зробити неякісно — можуть з'являтись мікротріщини або вицвітання.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 13 червня 2025, 13:42

Чи можу я замовити онлайн? І ще — чи доречно прибрати задній фон і зробити його однотонним, чи краще залишити природний, як на оригіналі?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення Миледи » 13 червня 2025, 13:43

Онлайн-замовлення — найзручніший варіант, особливо якщо ви не маєте можливості їхати особисто. І щодо фону — однозначно краще замінити на однотонний або нейтральний. Так фото на памʼятник https://foto-na-pamjatnyk.com.ua/ буде виглядати охайніше, виразніше, не буде нічого зайвого відволікати увагу. До того ж, іноді на задньому плані бувають речі, які несуть випадкову або навіть недоречну інформацію — меблі, інші люди, темний кут тощо. Майстри можуть легко замінити фон, вирівняти освітлення, прибрати зайве. Якщо хочете зробити усе без зайвого клопоту й отримати якісний результат, рекомендую сайт foto-na-pamjatnyk.com.ua. Там працюють професійні ретушери, є приклади робіт, а також можливість обрати потрібний розмір, форму, стиль. Відправляєте фото — і вже за кілька днів отримаєте готову плитку або гравіювання з доставкою. Усе чітко, на совість і з розумінням.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 6 гостей