Глобальні оголошення!

Підготовка до лазерної корекції – що реально важливо?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Підготовка до лазерної корекції – що реально важливо?

Повідомлення tatyг65 » 11 червня 2025, 22:57

Привіт! Записалась на консультацію щодо корекції зору, але трохи розгубилась. Лікар сказав припинити носити лінзи за 7 днів, принести аналізи, не фарбуватись… Але я постійно забуваю які саме обстеження потрібно, що брати з собою і чого уникати перед процедурою. Може, хтось уже проходив через це і може розписати, як все відбувається покроково, щоб я спокійніше себе почувала? Особливо цікавить, як підготуватись фізично та морально в день самої корекції.
tatyг65 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Підготовка до лазерної корекції – що реально важливо?

Повідомлення ferdy65 » 11 червня 2025, 23:07

Головне — спокій! Я пройшла ексимерлазерну корекцію зору кілька місяців тому, можу розписати покроково. За 7 днів знімаєш м’які лінзи. За 2 дні не вживаєш алкоголь. За день — без косметики, а на саму процедуру приходиш із сонцезахисними окулярами, змінним взуттям і обов’язково поснідай. Не забудь результати аналізів. У день корекції все швидко — дообстеження, узгодження протоколу, і сама процедура займає до 15 хвилин. Після — година під наглядом, перший огляд і додому. Все дуже комфортно, лікарі підтримують.
ferdy65 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Миледи і 5 гостей