Глобальні оголошення!

Як зараз краще замовити посилку з Європи?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Як зараз краще замовити посилку з Європи?

Повідомлення Лили » 11 червня 2025, 14:49

Скажіть, хто вже замовляв щось із Європи останнім часом? Я маю там родичку в Польщі, і вона хоче передати мені коробку з речами — трохи одягу, косметику й кілька баночок вітамінів. Але я взагалі не розумію, як зараз це все краще організувати, щоб не чекати вічність і не переплатити шалені гроші. Колись знайомі користувалися якимись бусами, але щось там не так пішло, частину речей не довезли. А мені реально важливо, щоб доставили нормально. Порадьте, будь ласка, хто чим користувався останнім часом?
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Як зараз краще замовити посилку з Європи?

Повідомлення Миледи » 11 червня 2025, 14:50

Я в такому ж шоці була місяць тому! Сестра вислала з Німеччини подарунки дітям, і я думала, що посилка загубилась, бо більше трьох тижнів тиша. А потім виявилось, що на митниці зависло, бо неправильно оформили якісь папери. Так що я тепер усім кажу — треба не просто "щось нагуглити", а шукати перевірену службу, де з тобою на зв’язку, все пояснюють і документи допомагають правильно скласти. Інакше нервів більше, ніж радості від тієї посилки. Урок засвоїла.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Анна123 » 11 червня 2025, 15:17

А я от нещодавно замовляла собі взуття з Італії, бо в нас таких просто немає. І так боялась, що не доїде! Але все обійшлось, бо порадила подруга одну дівчину, яка займається доставкою зі всіх країн Європи. Вона мене прямо веде за руку: скидаю їй посилання на товар, вона все замовляє, отримує в себе й пересилає сюди. Так спокійніше, ніж напряму. І ще нюанс — варто завжди уточнювати про вагу, бо часто на цьому роблять націнку. Але в цілому досвід був дуже позитивний. Хоча я все одно переживала до останнього.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 11 червня 2025, 15:19

Я теж довго шукала нормальний варіант доставки з Європи, бо чоловік замовив для себе інструмент зі Словаччини, а продавець відправляє тільки по межах ЄС. Спочатку намагалась домовитись із якимись приватними перевізниками, але або дорого, або якісь сумнівні схеми. В результаті знайшла компанію "SEMERO" https://semero.ua/ — у них є повноцінний сервіс, і що мені сподобалось — усе прозоро. Замовлення йде на їхній склад у Європі, а звідти вони вже формують доставку в Україну. Дуже чітка комунікація: повідомлення на кожному етапі, можливість відстежувати. Я ще окремо писала їм у підтримку — відповіли швидко, без "канцелярщини", простими словами. Доїхало все вчасно, нічого не пошкоджено, і вартість була адекватна, без прихованих платежів. Тепер тільки до них звертаюсь.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей