Глобальні оголошення!

Відкриття ресторану

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Відкриття ресторану

Повідомлення Yaiti » 03 травня 2025, 11:26

Мрію відкрити власний ресторан, але чим більше занурююсь у процес, тим більше виникає запитань. Як правильно обрати концепцію, щоб вона була не лише цікавою, а й прибутковою? З чого починати: з бізнес-плану, пошуку приміщення чи складання меню? Як уникнути типових помилок новачків у ресторанному бізнесі?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Відкриття ресторану

Повідомлення Ліхтарик » 03 травня 2025, 14:36

Раджу звернутися до компанії Modern Chef — це комплексний ресторанний консалтинг в Україні. Вони допомагають з усім: від створення концепції та бізнес-плану до управління фінансами, маркетингом і технологічними процесами. Працюють як з кухнею, так і з баром і залом, допомагають сформувати ефективне меню та знайти персонал. Я співпрацювала з ними на етапі відкриття ресторану https://modernchef.pro/services/zapusk-zaklady-z-nulya/ — їхня підтримка і системність влаштували мене повністю. Вони ще й стандарти обслуговування розробляють, проводять аудит і супроводжують проєкт після запуску
Ліхтарик Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 03 травня 2025, 14:41

Навіть не знала за таких фахівців, буду дивитись і мабуть звернуся за допомогою.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Маруна » 19 травня 2025, 18:47

Это отлично, что вы решили открыть ресторан, у меня тоже такой бизнес. Я хочу посоветовать вам отличное решение для автоматизации. Это система Poster, которая значительно упростит управление рестораном. С помощью Poster можно автоматизировать процессы, такие как управление заказами, учёт склада, анализ продаж и взаимодействие с клиентами. Вы сможете интегрировать её с различными платёжными системами и онлайн-ресурсами. Смотрите детальнее про решение на сайте и испытайте его в работе.
Маруна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей