Глобальні оголошення!

Потрібен адвокат

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Потрібен адвокат

Повідомлення Sovo » 12 травня 2025, 22:23

Хто має реальний досвід роботи з адвокатом у спадкових справах? Потрібно оформити спадщину після смерті родича, але виникають юридичні нюанси з нерухомістю.
Sovo Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Потрібен адвокат

Повідомлення Сюзанна » 12 травня 2025, 22:28

У мене була подібна ситуація — звернувся до адвоката Максима Студзинського https://advocate-kiev.com.ua/ який спеціалізується на спадковому праві. Зробив усе грамотно, оформили спадщину швидко, навіть допоміг з реєстрацією нерухомості. Якщо треба контакт — можу порадити саме цього хорошого юриста, все перевірено.
Сюзанна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення AnnuttkaJew » 14 травня 2025, 11:17

Дівчата, а мені потрібен адвокат в Києві, який добре розбирається в кримінальних справах. Підкажете?
AnnuttkaJew Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Lallika88 » 15 травня 2025, 12:24

AnnuttkaJew написав:Дівчата, а мені потрібен адвокат в Києві, який добре розбирається в кримінальних справах. Підкажете?

Так..звичайно...Не буду з вас витягувати інформацію щодо причини такого звернення...розумію, що все максимально серйозно. Десь пів року назад нашому товаришеві допомагав адвокат у кримінальному провадженні https://lex-legal.com.ua/ua/services/criminal/ . Він представляє юридичну компанію Lex Legal , що в Києві розташована. Можливо вам такий варіант підійде?
Lallika88 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей