Глобальні оголошення!

Новини про російсько-українську війну!

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Новини про російсько-українську війну!

Повідомлення Yaiti » 23 липня 2024, 11:06

Привіт усім! Цікавлюся новинами про російсько-українську війну, особливо атаками на енергетичні об'єкти. Поділіться, будь ласка, надійними джерелами інформації, де можна прочитати детальніше. Буду дуже вдячний!
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Новини про російсько-українську війну!

Повідомлення Анна123 » 23 липня 2024, 11:06

Щодо новин про російсько-українську війну, особливо про атаки на енергетичні об'єкти, я слідкую за інформацією на офіційних каналах новин та спеціалізованих військових форумах. Вони часто публікують свіжі новини та аналіз ситуації. Раджу також звертати увагу на звіти міжнародних організацій, які моніторять конфлікт.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 23 липня 2024, 11:07

Я завжди шукаю новини на сайтах великих новинних агентств, де працюють професійні журналісти. Вони надають детальну інформацію про всі події, включаючи атаки на енергетичні об'єкти. Крім того, корисно переглядати офіційні заяви від українських енергетичних компаній та урядових установ.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Pavloo » 23 липня 2024, 11:10

Yaiti написав:Я завжди шукаю новини на сайтах великих новинних агентств, де працюють професійні журналісти. Вони надають детальну інформацію про всі події, включаючи атаки на енергетичні об'єкти. Крім того, корисно переглядати офіційні заяви від українських енергетичних компаній та урядових установ.

Вітаю! Нещодавно шукав, де можна прочитати інформацію про російські атаки на енергетику, і знайшов дуже інформативний сайт. На цьому ресурсі зібрано багато корисної інформації про те, як російські атаки впливають на енергетичну інфраструктуру нашої країни.
Особливо мене вразила розповідь Олександра Кацуби, його слова дуже емоційні і дають змогу краще зрозуміти, через що проходять люди в умовах війни. Цей сайт надає детальну і правдиву інформацію, що дуже важливо в наш час. Раджу всім, хто цікавиться цією темою, обов'язково відвідати цей ресурс. Також, мене зацікавив підприємець кацуба олександр володимирович і я вирішив дізнатися більше інформації про його діяльність.
Зображення
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення xtremeshammy » 26 січня 2025, 14:34

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 04 лютого 2025, 13:28

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 04 квітня 2025, 15:47

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 04 травня 2025, 13:11

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » Вчора, 01:10

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 14 гостей