Глобальні оголошення!

Хтось може дати рецепт пирога з мясом та шпинатом?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Хтось може дати рецепт пирога з мясом та шпинатом?

Повідомлення Yaiti » 15 квітня 2025, 19:33

Хтось може поділитися рецептом пирога з м'ясом та шпинатом? Я нещодавно бачив кілька варіантів, але вони виглядали складно. Я хочу спробувати щось смачне, але не надто важке у приготуванні. Можливо, хтось із вас вже готував такий пиріг і може поділитися своїм досвідом? Які інгредієнти та способи приготування найбільш підходять?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Хтось може дати рецепт пирога з мясом та шпинатом?

Повідомлення Миледи » 15 квітня 2025, 19:34

Я маю чудовий рецепт пирога з м'ясом та шпинатом, який насправді досить простий, якщо все підготувати заздалегідь. По-перше, вам потрібно м'ясо (можна використовувати як яловичину, так і курку), шпинат, цибулю, яйця, а також дріжджове тісто або готове листкове. Тісто розкатуєте, а начинку готуєте з тушкованого м'яса та злегка припущеного шпинату. Потім все це випікається, і пиріг виходить дуже смачним.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 15 квітня 2025, 19:34

А як порадиш обрати м'ясо для цього пирога? Я завжди вибираю курку, бо вона швидше готується, але, можливо, є варіанти, які краще підходять для такого пирога? І чи можна використовувати якісь спеції, щоб додати більше смаку?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення epter » 15 квітня 2025, 19:40

Yaiti написав:А як порадиш обрати м'ясо для цього пирога? Я завжди вибираю курку, бо вона швидше готується, але, можливо, є варіанти, які краще підходять для такого пирога? І чи можна використовувати якісь спеції, щоб додати більше смаку?

Можу надати вам один сайт на якому є рецепт пирога з м'ясом та шпинатом https://torchyn.ua/kids-recipe-with-ket ... -ta-mjasom до якого відмінно підійде дитячий кетчуп Торчин. Якщо ви хочете додати ще більше смаку, можна в начинку додати не тільки спеції, а й трохи сиру — він додасть кремової текстури.
Враховуйте, що шпинат має бути свіжим або правильно обробленим, щоб не зробити тісто вологим. У результаті у вас вийде не тільки смачний, а й красивий пиріг, який точно стане вашим улюбленим.
Зображення
epter Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей