Глобальні оголошення!

Інвестиції в нерухомість під час війни

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Інвестиції в нерухомість під час війни

Повідомлення Флоринка » 06 грудня 2024, 11:30

Останнім часом часто думаю про вкладення грошей у нерухомість. Здається, це один із найнадійніших способів зберегти капітал, особливо в умовах нестабільності. Але є кілька питань. Чи доцільно зараз купувати квартиру для здачі в оренду? Чув, що попит на оренду нерухомості впав у багатьох містах, і немає впевненості, що це окупиться. З іншого боку, війна ж не триватиме вічно, і, можливо, варто вкладати вже зараз, поки ціни не зросли. Може, хтось із вас вже займається орендним бізнесом і може поділитися досвідом? І де шукати аналітику, щоб оцінити всі ризики й можливості?
Флоринка Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Інвестиції в нерухомість під час війни

Повідомлення Klorio » 06 грудня 2024, 15:37

У мене схожі думки були, і знаєш, я знайшов для себе відповіді у дуже корисній статті на https://investnews.com.ua/analityka/153 ... has-viyny/ Там детально розписано, які є перспективи орендного бізнесу зараз, що варто врахувати перед покупкою і як оцінити потенційні ризики. Мені дуже допомогли їхні поради про вибір локації — це ключовий момент, особливо зараз. Раджу прочитати, якщо хочеш отримати не просто загальні поради, а конкретні рекомендації, які підійдуть для нашої ситуації в Україні.
Klorio Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: 111

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей