Давно хотіла спитати, хтось читав Вадима Зеланда?
які відгуки?
і взагалі як ви ставитесь до езотерики?
Модератор: Сяна
Nymydora написав:О, я прослухала весь "Трансерфінг реальності". ДУже цікаво - мені сподобалося, хоча не зі всім можна погодитися, однак щось в цьому є.
lore1ei написав:Nymydora написав:сироїдіння - то для фанатиків здорового способу життя, а я не люблю фанатизм ))) я маю живий приклад - моя свекруха. Вона регулярно сидить на сироїдінні (крім того, що вона сувора вегетаріанка) і виглядає на 20 років молодше. Але я б так не змогла
з езотерики люблю підчитувати щось по медитаціях та візуалізаціях. Улюблена книжка "Созидательная визуализация" Шакті Гавейн. Люблю Правдіну - такий дамський полегшений варіант езотерики і позитивного мислення. Хоча глибоким езотериком я не є ))), але загалом кажучи, всі вони говорять різними словами про одне:
1) думка матеріальна, тому треба пильнувати не тільки, що кажеш, але що думаєш - бо це має вплив на реальне щоденне життя
2) наше життя - урок, один із фрагментів "загального" життя нашої душі. Від того, як цей урок буде виконано, залежить наше наступне втілення (це для тих,хто вірить у реінкарнацію)
3) ми самі відповідаємо за своє життя - щасливе чи ні, і кожна ситуація в житті створена нашими попередніми діями
Отак я для себе узагальнила ))
Ну і цікавлюся ще трохи уявленнями про карму, інкарнації, реінкарнації, ауру, чакри і т.п. :niger:
бачу в узагальненнях зеланду місця немає)
строга вегетеріанка, це ви маєте на увазі веганка?
я теж вегетеріанка, ще до зеланда 4 роки)
Nymydora написав:строга - це без молокопродуктів і яєць. Я теж мяса не їм, але рибу час від часу люблю. Але ми вдома практикуємо ще роздільне харчування (не без винятків, бо я люблю випічку, а вона нероздільна вже сама по собі): не поєдную різні види жирів (напр. олія + сметана), не поєдную білок і жир (не їмо сир зі сметаною), риба їсться без хліба, а яйця без молока (омлет на сметані) і т.д. Ну і не солимо.
А Зеланд - як на мене - нічим від цих узагальнень і не відрізняється особливо. Як на мене, основне в нього - якщо я добре пам"ятаю - не стати жертвою маятника, тобто не годувати чужого дядю своєю енергією. Це таке найбільш зеландівське. А те, що він говорить про проектування свого майбутнього, оці техніки слайдів і іже з ними - це те саме, що у всіх езотериків - відповідальність за своє життя, вплив на нього за допомогою візуалізацій. Мені в нього подобається спосіб подачі, хоча є деякі моменти настільки похмурі, що я просто їх не слухала - не засмічую психіку негативом.
Naya написав:Ой, дівчата....
Зеланда не читала, і поняття не маю про шо він там пише, але...
Практикую позитивну візуалізацію досить активно та успішно.
"наставником" став Браян Трейсі. Він не езотерик, простий менеджер, який вчить як добитися успіху...
Але як він пояснює принципи роботи візуалізації та позитивного мислення!!!!!!!!!
Так і хочеться спробувати. Наш Ждан - то є яскравий приклад позитивної візуалізації.
Аналогічно - будинок, який ми почали будувати.
Шакти я так і не почала читати, руки не дійшли, Правдіна - для мене настільки тьмяна на фоні Трейсі та Зиг Заглера, що я відкинула її.
Щодо езотерики, то колись раніше знайшла була на одному форумі просто шикарний опис того, як жінка з допомогою рейкі спілкувалася з своїми померлими батьками. Там було стільки цікавого і все написано у віршованій формі. Так шкодую що не зберенла, бо чогось на форумі там вже все потерли.
Повернутись до Книжкова поличка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей