Глобальні оголошення!

Цитатник

Модератор: Сяна

Re: Цитатник

Повідомлення nadusha » 27 травня 2013, 08:15

Дивно влаштована людина - вона засмучується, коли втрачає багатство, і байдужа до того, що беззмістовно минають дні її життя.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 27 травня 2013, 08:17

Рейтинг того, про що жаліють люди, коли життя підбігає до кінця.

Прочитайте і подумайте: можливо ви втрачаєте щось важливе?

1. Я шкодую, що у мене не було сміливості, щоб жити життям правильним саме для мене, а не життям, яке очікували від мене інші. Дуже важливо завжи пробувати та старатись реалізувати, принаймні, деякі з ваших основних бажань на своєму життєвому шляху.

2. Мені шкода, що я так багато працював.

Не перетворюйте своє життя у гонку за грошима. Спрощуючи свій спосіб життя можна скоротити вимоги в доходах, які ви думаєте, вам потрібні. Створюючи більше простору у вашому житті, ви стаєте щасливішими і більш відкритими для нових можливостей.

3. Мені шкода, що у мене не було сміливості висловити свої почуття.

Багато людей придушують свої почуття, щоб зберегти певні взаємовідносини з іншими. У результаті вони погоджувалися на посереднє існування і ніколи не ставали такими, якими б вони хотіли себе бачити. Виникнення багатьох хвороб було пов'язане з почуття гіркоти і обурення. Будьте щирими і не приховуйте своїх почуттів!

4. Мені шкода, що я не підтримував стосунки зі своїми друзями.

Часто люди дійсно навіть не усвідомлюють всієї користі підтримки контактів зі своїми старими друзями, поки до їх смерті не залишиться кілька тижнів. Багато хто настільки занурені у своє власне життя, що дозволили дружбі багато років проходити повз них. Всі сумують за своїм друзям, коли помирають. Коли ви стоїте на порозі смерті, матеріальні сторони життя втрачають своє значення.

5. Мені шкода, що я не дозволив / дозволила собі бути більш щасливим.

Цей вид жалю є напрочуд загальним. Багато хто до кінця не розуміє, що їхнє щастя це питання вибору. Часто ми є підпорядкованими звичкам і сформованим уявленням. Ми знаходимось в полоні "комфорту" звичного способу життя. Через страх перед змінами ми прикидаємось перед іншими і перед самими собою в тому, що задоволені своїм життям. Все у твоїх руках, будь відважним, не бійся змін, дозволь собі бути щасливим!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 27 травня 2013, 08:17

Перемагає в цьому житті тільки той, хто переміг сам себе, той, хто переміг свій страх, свою лінь і свою невпевненість.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 05 червня 2013, 07:47

Одного разу Учитель запитав учнів:

- На колоді сиділи три жаби. Одна з них вирішила стрибнути у воду. Скільки жаб залишилося на колоді?

- Три ... - невпевнено відповів один з них.

- Звичайно ж, три жаби, - усміхнувся Вчитель. - Оскільки жаба тільки вирішила стрибнути, але не зробила для цього ніяких дій. Ніколи не плутайте дію з ухваленням рішення. Іноді вам здається, що ви вже стрибнули, але насправді ви, як і раніше, сидите на колоді...
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 13 червня 2013, 14:24

6 законів щастя знаменитого психолога Ренді Гейджа:

1. Закон порожнечі. Якщо вам потрібні нові черевики, викиньте старі. Якщо вам потрібен новий одяг, почистіть вашу шафу. Ви повинні по добрій волі розлучитися з вашими стереотипами.

2. Закон циркуляції. Будьте готові відпустити щось, чим ви володієте, щоб отримати щось, що ви бажаєте.

3. Закон уяви. Спочатку ви повинні побачити процвітання у вашій уяві. Зробіть опис свого ідеального дня і не показуйте його нікому, крім того, кому довіряєте. Зберігайте цей опис у своєму блокноті і у вільний час перечитуйте його.

4. Закон творчості. Людина може досягти процвітання за допомогою енергії свого мислення, інтуїції та уяви.

5. Закон відплати і отримання. Якщо ви віддаєте щось, то це повертається в десятикратному розмірі. Коли ви отримуєте блага, дуже важливо ділитися ним з оточуючими. Якщо у вас є дар, і ви не використовуєте його, то ображаєте вашу Божественну сутність. Щоб з належною шанобливістю ставитися до своїх здібностей, ви повинні радіти дарам і розділяти їх з іншими. Якщо ви робите це, ви залучаєте ще більше благ у своє життя.

6. Закон всепрощення. Якщо ви не можете прощати людей, ви не можете приймати своє багатство. Якщо ваша душа заповнена ненавистю, любов не може знайти в ній собі місця. Ви повинні позбутися негативних почуттів, які пожирають вас і не дають вам спокою.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Сяна » 14 червня 2013, 20:42

Дев'ять простих правил: Як захистити українську мову?

1. ПРОСТО ГОВОРИ УКРАЇНСЬКОЮ
- Завжди розмовляй українською. Роби це в усіх середовищах, де ти живеш, працюєш чи буваєш. Не бійся помилятися чи виглядати диваком – це лише стереотипи, яких можна швидко позбутися.
- Якщо чомусь не можеш говорити українською всюди, роби це хоча б у публічних місцях – роблячи покупки в магазині чи замовлення в кафе, просячи про зупинку в маршрутці чи розпитуючи дорогу на вулиці.
- Ніколи не переходь з української мови на іншу. Дивне уявлення, що з російськомовними співвітчизниками «культурно» переходити на російську –шлях до тотальної русифікації. Культурно в Україні говорити українською. Якщо співрозмовник цього не робить – це його справа, але не привід тобі підлаштовуватися під нього. Насправді «культурно» й логічно переходити на чужу мову лише з іноземцями, які не розуміють української.

2. НАЛАШТУЙ МОВУ САЙТІВ ТА ТЕХНІКИ
- Встанови українську мову в налаштуваннях електронної пошти, у соціальних мережах та налаштуваннях пошуку google.
- Обери і встанови українську мову на мобільному телефоні.
- Кожного разу, користуючись платіжним терміналом чи банкоматом, обирай українську мову.
- На кожному сайті, де є українська версія чи вибір мови, обирай українську, навіть якщо тобі все одно.
Ці прості дії дадуть реальний ефект. Зміна мови google автоматично полегшує пошук українських текстів і піднімає їх рейтинг. Вибір української мови на технічних пристроях чи сайтах є чітким сигналом бізнесу: на цьому ринку слід працювати українською.

3. ПИШИ УКРАЇНСЬКоЮ
- Пиши українською електронні листи, смс, повідомлення в соцмережах чи блогах.
- Завжди пиши українською письмові заяви, угоди та інші документи, навіть якщо тобі підсовують російськомовний бланк

4. ШУКАЙ УКРАЇНСЬКОЮ
- Завжди набирай пошукові запити в google чи інших пошуковиках українською. І лише якщо не знайдеш те, що шукаєш, переходь на іншу мову.
- У Вікіпедії користуйся українською версією. Якщо інформації за якоюсь темою тобі буде замало, перейти на іншомовну версію завжди встигнеш.
Ці прості дії сприятимуть поширенню україномовних текстів у мережі і легшому доступу до них для всіх користувачів

5. СПІЛКУЙСЯ УКРАЇНСЬКОЮ З ВЛАДОЮ ТА СЕРВІСНИМИ СЛУЖБАМИ
- Спілкуйся з представниками влади, комунальних та сервісних служб лише українською. Люди, які живуть з наших грошей, мають поважати нашу мову.
- Говори українською, коли викликаєш таксі, телефонуєш мобільному оператору чи в будь-який call-центр

6. ПІДТРИМАЙ УКРАЇНСЬКУ КУЛЬТУРУ ТА МЕДІА
- Купуй книги та пресу українською мовою, запитуй їх у книгарнях, кіосках та розкладках.
- Не купуй книгу іншою мовою, якщо така ж є українською, а вітчизняні не україномовні журнали й газети не купуй зовсім.
- Дивився в кінотеатрах і купуй лише фільми, дубльовані (або субтитровані з оригінальної версії) українською.
- Якщо купуєш сувеніри з написами, то краще щоб вони були українською.
- Поширюй інформацію про українське мистецтво й культуру.
Вимагай від теле-і радіокомпаній збільшити частку україномовного продукту: пиши на їхніх сторінках у соцмережах, сайтах, відсилай листи, електронні і gjinj..

7. ВБЕРЕЖИ ДІТЕЙ ВІД РУСИФІКАЦІЇ
- Завжди говори з дітьми українською.
- Маленькі діти мають чути пісні, казки, вірші, ігри лише українською
- Купуй дітям лише україномовні книги та дитячі журнали.
- Мультики в кінотеатрі, на телебаченню чи на диску дитина має дивитися лише українською.
- Якщо дитину піддають русифікації в садку чи школі, вимагай від педагогів спілкуватися і давати матеріал українською. Русифікація не має нічого спільного зі «знанням багатьох мов». У відповідному віці дитині корисно вчити англійську, російську та інші мови, але вони не мають витісняти рідну мову зі спілкування в сім’ї чи школі.

8. ТВОРИ УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР
- Час від часу роби щось від себе для поширення української мови – встанови українську пісню на телефон, чемно повісь українське оголошення замість російського у під’їзді чи офісі, замов українську музику на радіо, зміни щось на користь української мови на роботі, удома чи в колі друзів.

9. ЗАПРОСИ ІНШИХ РОБИТИ ТЕ САМЕ
- Пошир цю інформацію серед якомога більшого числа людей. Не лінуйся! Без тебе багато хто не дізнається, як захистити нашу мову, і не почне діяти.
- При нагоді запрошуй інших перейти на українську. Цю думку слід пропонувати, але не нав’язувати – кожна людина вільна робити власний вибір.

ПОЧИНАЙ ПРЯМО ЗАРАЗ!
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення nadusha » 15 червня 2013, 06:05

На Сході існує 7 правил чистоти:

1. "Чистота рук". Це означає не брати зайвого. Тут також мається на увазі сорокова, десята чи інша частина доходів, яку слід віддати тим, хто потребує.
2. "Чистота вух". Це означає не слухати людей наляканих, озлоблених, метушливих і т.д., а також захистити свій слух від лихослів'я, пліток і порожніх розмов.
3. "Чистота очей". Це означає берегти очі від ненависті, від злості, від заздрості і пожадливості.
4. "Чистота рота". Це означає берегти свій рот від зайвого багатослів'я і лихослів'я. "Мовчання - золото".
5. "Чистота тіла і одягу". Це означає тримати тіло і одяг у чистоті.
6. "Чистота думок". Це означає прибрати з голови негативні думки і злі помисли. Також це означає не проявляти до себе жалості. Навіщо жаліти себе? Чи не краще підбадьорити себе за світлі починання?
7. "Чистота душі і серця". Це означає берегти і охороняти свої душевні пориви і не ігнорувати їх. Любіть і не вимагайте нічого натомість. Любов вже сама по собі щастя.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 18 червня 2013, 08:02

Не виховуйте дітей, вони все одно будуть схожими на вас... Виховуйте себе!
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 19 червня 2013, 07:37

У землян немає грошей, щоб доставити воду в засушливі райони Землі, але є гроші, щоб шукати воду на Марсі.

Після цього варто поставити питання: чи є на Землі розум?
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 21 червня 2013, 07:58

Коли довго дивишся на море - починаєш сумувати за людьми, а коли довго дивишся на людей - за морем.

© Харукі Муракамі "Слухай пісню вітру"
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість