Глобальні оголошення!

Цитатник

Модератор: Сяна

Re: Цитатник

Повідомлення nadusha » 08 квітня 2013, 15:20

«Бачите, - сказав він, - мені видається, що людський мозок схожий на маленьке порожнє горище, яке ви можете заповнити, як хочете.

Дурень натягне туди всяких дрібниць, які попадуться під руку, і корисні, потрібні речі вже нікуди буде поставити, або, в кращому разі, до них серед всієї цієї купи і не доберешся.

...Даремно люди думають, що у цієї маленької кімнатки еластичні стіни і їх можна розтягувати скільки завгодно. Запевняю вас, прийде час, коли, набуваючи нове, ви будете забувати щось із минулого. Тому дуже важливо, щоб непотрібні речі не витісняли собою потрібних. »

Артур Конан Дойль «Етюд у багряних тонах»
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 21 квітня 2013, 01:51

"Кожен повинен залишити щось після себе. Сина, або книгу, або картину, збудований тобою будинок або хоча б зведену з цегли стіну, або зшиту тобою пару черевиків, або сад, посаджений твоїми руками.

Щось, чого при житті торкалися твої пальці, в чому після смерті знайде притулок твоя душа. Люди будуть дивитися на вирощене тобою дерево або квітку, і в цю хвилину ти будеш живий..."

© Рей Бредбері
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 24 квітня 2013, 08:28

30-секундна промова Браяна Дайсона - колишнього CEО Coca-Cola

"Уявіть собі, що життя - це гра, побудована на жонглюванні п'ятьма кульками. Ці кульки - Робота, Сім'я, Здоров'я, Друзі і Душа, і вам необхідно, щоб всі вони постійно перебували в повітрі. Незабаром ви зрозумієте, що кулька Робота зроблена з гуми - якщо ви її ненароком впустите, вона підстрибне і повернеться назад. Але інші чотири кульки - Сім'я, Здоров'я, Друзі і Душа - скляні. І якщо ви впустите одну з них, вона буде серйозно зіпсована, подряпана, пошкоджена або навіть повністю розбита. Вона ніколи не буде такою, як раніше. Ви повинні усвідомлювати це й намагатися зробити так, щоб цього не сталося.
Працюйте максимально ефективно в робочий час і йдіть додому вчасно. Присвячуйте необхідний час своїй родині, друзям і повноцінному відпочинку..."
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 26 квітня 2013, 07:38

30 звичок, від яких потрібно відмовитися.

1. Терпіти те, що тобі не подобається.
2. Спілкуватися з людьми, які вбивають твою самооцінку
3. Думати про те, що скажуть інші.
4. Намагатися тримати все під контролем.
5. Плисти за течією і вибирати шлях найменшого опору.
6. Тримати свою думку і всі почуття при собі.
7. Боятися ризикувати.
8. Думати тільки про інших, а не про себе.
9. Намагатися сподобатися всім.
10. Забувати про близьких і батьків.
11. Проводити весь вільний час у чотирьох стінах.
12. Постійно поспішати.
13. Засуджувати себе.
14. Боятися помилок.
15. Говорити «я не можу» і налаштовувати себе на невдачу.
16. Порівнювати себе з іншими.
17. Зациклюватися на минулому.
18. Думати тільки про майбутнє.
19. Скаржитися на життя.
20. Тримати в собі образу.
21. Купувати і зберігати непотрібні речі.
22. Сумувати.
23. Намагатися бути досконалою людиною.
24. Перекладати відповідальність на інших.
25. Давати обіцянки, які не зможеш дотримати.
26. Думати про погане.
27. Соромитися.
28. Повторювати свої помилки.
29. Заздрити.
30. Робити все самостійно.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Сяна » 30 квітня 2013, 21:20

Зображення
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення nadusha » 08 травня 2013, 08:35

Ніхто не змусить тебе вчитися. Вчитися ти будеш лиш тоді, коли сам захочеш цього.

© Річард Бах "Кишеньковий довідник Месії"

Будьте зайняті. Це найдешевші ліки на землі - і одні із найефективніших.

© Дейл Карнегі

"Люди, як правило, не зізнаються собі в тому, що в будь-який момент можуть викинути зі свого життя все, що завгодно. У будь - який час. Миттєво..."

Карлос Кастанеда
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 08 травня 2013, 08:36

Весь навколишній світ можна змінити за допомогою мислення.

Ви ніколи не замислювалися, чому навколо одного покупця продавці так і в'ються, а на іншого не звертають особливої ​​уваги? Чому перед однією жінкою чоловіки відкривають двері, а перед іншою - ні? Чому службовець виконує накази одного начальника із задоволенням, а іншого - із стиснутими зубами? Чому ми уважно слухаємо одну людину і пропускаємо повз вуха ті ж слова, сказані іншим?

Озирніться, і ви побачите, що до одних звертаються: «Ей, мужик!», А до інших: «Будьте люб'язні!» Поспостерігайте, і ви помітите: одні люди випромінюють упевненість, викликають довіру і захоплення, а інші - ні. Подивіться ще уважніше, і ви зрозумієте: ті, хто викликає найбільшу повагу, досягають найбільшого успіху. В чому справа?

Відповідь вміститься в одному слові: мислення. Інші бачать в нас те, що ми самі бачимо в собі. До нас ставляться саме так, якого відношення, на нашу власну думку, ми гідні. Наше мислення робить нас такими, які ми є. Людина, яка вважає себе гіршою за інших, незалежно від своїх реальних якостей, насправді гірше інших, так як дії людини визначаються її мисленням. Якщо людина в глибині душі відчуває себе неповноцінною, порівняно з іншими, вона буде діяти у відповідності зі своїм переконанням, і ніяка маска не зможе приховувати це переконання протягом довгого часу. Незначний той, хто відчуває себе незначним.

Логіка міркувань така: Ваше мислення визначає ваші дії. Ваші дії, в свою чергу, визначають, як інші ставляться до Вас.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 08 травня 2013, 08:40

Мотивація студентів Гарварда (візьміть собі на замітку):

1. Якщо ти зараз заснеш, то тобі, звичайно, присниться твоя мрія, але якщо ти зараз вчишся, то ти втілиш свою мрію в життя.
2. Коли ти думаєш, що вже занадто пізно, насправді, все ще рано.
3. Страждання вчення всього лише тимчасове. Страждання незнання — вічне.
4. Навчання — це не час. Навчання — це зусилля!
5. Життя — це не тільки навчання, але якщо ти не можеш пройти навіть через цю його частину, як ти будеш знати, на що ти здатний?
6. Насолоджуйся можливістю постійного зростання.
7. Вчися робити все раніше, вчися докладати зусиль, вчися пожинати результати праці.
8. Не всі можуть досягти успіху у всьому. Але успіх приходить тільки з самовдосконаленням і рішучістю.
9. Час ніколи не стоїть, але якщо ти нічого не робиш, він пролітає з шаленою швидкістю.
10. Лідери є у всьому. Кожен гідний стати лідером у своїй галузі.
11. Люди, які вкладають щось в майбутнє — реалісти.
12. Твій успіх залежить від твоєї швидкості сприйняття, знаходження та обробки інформації.
13. Сьогодні ніколи не повториться.
14. Навіть зараз твої конкуренти гортають розумні книги.
15. Немає мук — немає прибутку.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 13 травня 2013, 05:06

Маніфест на кожен день від Дейла Карнегі

✔ Саме сьогодні я буду щасливий. Це означає, що я слідом за Аврамом Лінкольном скажу собі: "Більшість з нас щасливі рівно настільки, наскільки хочуть бути щасливими". Щастя виходить зсередини, зовнішні подразники не мають до нього ніякого відношення.

✔ Саме сьогодні я буду рахуватись тільки з тим, що є насправді і не стану змушувати навколишній світ рахуватися з моїми бажаннями. Я буду приймати мою сім'ю, мою роботу і мою долю такими, які вони є й постараюся відповідати їм.

✔ Саме сьогодні я подбаю про свій організм. Я зміцню його фізичними вправами, дбайливим ставленням до свого тіла, правильним харчуванням. Я припиню обтяжувати його шкідливими надлишками. Я хочу зробити його ідеальною машиною для виконання моїх потреб.

✔ Саме сьогодні я постараюся розвинути свій інтелект. Я постараюся дізнатися що-небудь цінне. Я змушу свій мозок працювати і прочитаю що-небудь таке, що вимагає розумової напруги і концентрації думки.

✔ Саме сьогодні я займуся вдосконаленням своєї душі. Для цього від мене потрібно три вчинки. Я зроблю комусь приємне, але так, щоб про це ніхто не дізнався. І я зроблю дві справи, які мені страшенно не хочеться робити, - просто заради тренування волі, як казав Вільям Джеймс.

✔ Саме сьогодні я постараюся бути приємною, у всіх значеннях, людиною. Я подбаю про свій зовнішній вигляд, постараюся трохи краще одягтися, пом'якше говорити і ввічливіше поводитися з оточуючими, бути щедрим на похвали, утримуватися від критики і придирань до оточуючих - і вже, звичайно, від наставлень когось на шлях істинний.

✔ Саме сьогодні я постараюся жити тільки одним днем, утримуючись від навалу на себе відразу всіх своїх проблем. За ці дванадцять годин я можу зробити кілька конкретних справ, найбільш важливих на сьогодні, які, залишив би я їх на потім, мучили б мене все життя.

✔ Саме сьогодні я складу собі розклад дня. Я напишу, що мені потрібно буде робити в кожну певну годину. Може бути, мені й не вдасться строго слідувати цьому розкладу, але, принаймні, воно позбавить мене від двох найлютіших бід на світі - поспіху і нерішучості.

✔ Саме сьогодні я виділю півгодини для відпочинку і релаксації. Добре, якщо в ці спокійні півгодини я іноді буду думати про Бога - це додасть моєму житті відчуття перспективи.

✔ Саме сьогодні я припиню боятися. Найменше я буду боятися бути щасливим, боятися насолоджуватися всім прекрасним, що є в цьому світі; уникну боятися любити і вірити в те, що мене теж люблять. Я буду думати і чинити, як щаслива людина - і я відчую себе щасливим.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 15 травня 2013, 08:37

«Твердити, що неможливо все життя любити одну і ту ж жінку, так само нерозумно, як і вважати, що відомому скрипалю для виконання різних пісень потрібні зовсім різні скрипки»
Оноре де Бальзак
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість