Глобальні оголошення!

Що читаємо

Модератор: Сяна

Re: Що читаємо

Повідомлення mamatalka » 10 січня 2016, 11:56

Остання прочитана книга - Арчибальд Кронін "Замок Броуді". Дуже влучно було написано в одній рецензії: "Шикарно. І в той же час огидно". Начебто класика, але читалася легко, на одному диханні. Книга про батька тирана, який своєю "любов’ю та турботою" зруйнував свою сім’ю та покалічив життя своїх близьких. При цьому навіть не усвідомив, що зробив щось не так, а був переконаний, що поступає абсолютно правильно. Окремі сцени в романі просто шокували. Не могла себе уявити на місці матері цих дітей. Я б покинула такого чоловіка давним-давно, і не боялася б ні злиднів, ні поневірянь. Але терпіти таке я б не змогла. Для дітей краще не мати ніякого батька, аніж такого. Дуже рекомендую для прочитання тим, хто не цурається класики (та й іншим також).
Того, кого пустив одного разу в душу, просто так вже не проженеш. Там завжди залишається його порожній стілець...
mamatalka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 100 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення Оленка001 » 15 січня 2016, 03:19

я читаю для того, чтобы отвлечься и пережить новые эмоции, либо же что-то новое для себя узнать)) обычно читаю что-то из бестселлеров
Повідомлення Модератора М
Рекламне посилання видалено модератором
. например "Шантарам", это просто чудеснейшая книга, с удивительным и захватывающим сюжетом, выдержанным стилем написания, содержательна и многогранна. в книге столько цитат нужных, которые действительно заставляют задуматься и цепляют : "Это очень грустно, если человек никуда не спешит.", "Осознание себя личностью некоторым образом подобно координатам на карте города, где нанесены пересечения наших дружеских связей. Мы знаем, кто мы, и определяем себя относительно людей, которых любим, и причин своей любви к ним." я от книги в полном восторге, советую!
Оленка001 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Александр,3 рочки

Повідомлення Katori » 21 січня 2016, 16:48

Джек Керуак - На дорозі
Katori Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення taranjka » 21 січня 2016, 18:21

Katori написав:Джек Керуак - На дорозі

О, вона зараз в мене перша в списку " прочитати"
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 21 січня 2016, 18:34

Katori написав:Джек Керуак - На дорозі

Я читала цю та інші книги Керуака років 10-12 тому. Вже слабо пам"ятаю про що вони всі, але, здається, попри високі очікування сильного враження не справили. Якісь вони всі типові, правда й атмосерні водночас. Пригадується, герої нічого не робили тільки десь їздили автостопом, волочилися пляжами, пили, курили і багато думали-говорили.
У мене останнім часом прокинулось бажання перечитувати книги, прочитані колись дуже давно, цікаво порівняти враження тоді і тепер. Може то й цю перечитати з цікавості :dreams:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Кокетка » 23 січня 2016, 17:19

Марсианина недочитала))) Щегол теж йде мені повільно, поки недочитала, натрапила позавчора на Цветы для Елджернона то швидко йде і цікаво. спершу дуууууже важко було читати ту писанину з помилками, різало око сильно, але добре що він швидко помудрів і читається дуже добре. :yes:
але от помудрів і тепер йому страшно .... незатишно і самотньо( в придуманому світі де всі були йому друзі жити було легше
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення nelly » 24 січня 2016, 18:14

Тайга, мерсі за Акуніна :rose:
Прочитала першу книгу про Фандоріна Азазель, то дуже мені сподобався аж шкода що книга закінчилася(( Тепер треба вже всі з серії шолі читати :wink:
Але закрутив так закрутив, так пише легко і невимушено і якось мені по історичному, здається що таке дійсно було.
Каже жіночка в бібліотеці, що тепер практично не беруть російських книжок, бо бач патріоти всі поставали :pardon:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення flower » 26 січня 2016, 12:55

Я коли читаю російською, то потім дуже при розмові російські слова використовую. Тому стараюсь не читати, адже російської і так хватає кругом.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sam » 26 січня 2016, 13:58

Кокетка, я теж почала читати Цветы для Елджернона, коли в пологовому лежала. Прочитала половину, книга - бестселлер, але поки що мене не вразила, мабуть варто дочитати до кінця.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення Vikibee » 26 січня 2016, 14:41

Читаю зараз Джером К. Джером. Троє в одному човні (як не рахувати собаки), специфічний британський гумор, але все ж класика всіх часів)
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей