Глобальні оголошення!

Що читаємо

Модератор: Сяна

Re: Що читаємо

Повідомлення Ameli » 16 грудня 2015, 20:20

Класно, що ви знаєте що читає малий в 5 класі а я грішним ділом не знаю що читає по програмі моя в 2))) бо то вона прочитала і вже розказала а якщо на пару речень то і читати для неї немає що. тому ми домашнє маємо з всього крім чесно кажучи читання.
Я, читала Роздобутько гудзик 2, Відтінки Грея))) ще хочу прочитати Помаранчеву дівчинку. тепер дві хвилини правди читаю.
До того то читала про лідерство, про психологію дітей про бачення світу. зараз ще паралельно читаю Такі нестерпні люди, про те що є критикани і люди "але" ну цікаво.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення nelly » 16 грудня 2015, 20:26

А я домучила Багряного Тигролови Та Морітурі І.Багряного. Гарні в нього сюжети але важко як на мене написано. І Дочитую Ж.Ледлофф Как вырастить ребенка счастливым. Теж гарна але теж мені йде дуже туго))) А от дитячі навіть великі саме то, мозок в декреті опустився на мінусовий рівень :ha:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Ameli » 16 грудня 2015, 20:28

Неля я сама тепер з великим задоволенням читаю дитячі книги. вони такі світлі і добрі що наша підсвідомість сама вибирає що їй краще :wink:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Кокетка » 16 грудня 2015, 20:41

Ameli написав:я грішним ділом не знаю що читає по програмі моя в 2

а я теж не знаю, що читає моя дитина по програмі другого класу) (ну хоча зараз знаю) бо там вірші Шевченка вони вчили і Лесі Укранки) а так він читає сам , я лиш точно знаю що він читає у читацький щоденник) бо то я записую йому його читацький у школу. А от старший читати не хоче, абсолютно( бо то не його, то я читаю з ним, і на позакласне теж мушу з ним читати, так нам довго ідуть пригоди Тома Соєра. :sad: а далі Полліанну будем читати на позакласне
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Сяна » 04 січня 2016, 15:23

прочитала Вишневського "Одиночество в сети" - не сподобалося зовсім... чи не моє, чи не в той час взялася...
зараз читаю паралельно "Атлант розправив плечі" (мало прочитала, поки якось не дуже мене захопило, сподіваюся, далі буде цікавіше), "Внутрішня історія. Кишківник - найцікавіший орган нашого тіла" (ну, :hi: цікаво написано, легко читається, хоч не художке це, а науково-популярне видання) і Дж. Орвела "Колсосп тварин" (соціальне фентезі у казково-алегоричні формі подане, про СССР і його лад)
загалом маю Орвела "Колгосп" і "1984" в укр.перекладі (видавництво Жупанського), подобається стиль в обох творах, а "1984" мене просто захопила, буду вже скоро перечитувати її вдруге - теж соціальне фентезі про Великого брата і т.д.
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення erinaceus » 04 січня 2016, 18:01

Сяна "1984" - дуже класний твір! І мені здається, що не втрачає актуальності ніколи.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Ameli » 04 січня 2016, 20:19

Сяна Мені теж "одиночество в сети" свого часу коли читала то дужеееее була розчарована.
Прочитала я таки Дві хвилини правди Роздобутько..закінчення не сподобалося зовсім. Помаранчева дівчинка....йо ма йо ну таке довго -описуєме що то вже моментами аж занадто...але взагальному сюжет добрий.
Зараз читаю "тореадори з васюківки"))) довольна як слон а ще паралельно читаю Енн з Зелених дахів. ну не хочеться мені ні любові, ні детиктивів, ні фантастики тому читаю те що йде на УРА)))
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Кокетка » 04 січня 2016, 20:37

а мені іде фантастика) тож читаю Владислава Сказова Номер 1027 як люди викоренили у себе емоції, щоб стати схожими на роботів
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Tajga » 05 січня 2016, 03:08

Чоловік "підсадив" на Акуніна. Читаю цикл про Фандоріна. Дуже подобається стилістика творів і стилізація часу, що описується. Неможливо відірватись. :yes: Хоча вгадати, хто главний злодій все одно не можу до останніх сторінок. :crazy:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення flower » 05 січня 2016, 09:57

erinaceus написав:Сяна "1984" - дуже класний твір! І мені здається, що не втрачає актуальності ніколи.

Я не знаю, як ви ту бредятіну читаєте, я прочитала 1 розділ і більше того брєду осилити не можу.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей