Глобальні оголошення!

Що читаємо

Модератор: Сяна

Re: Що читаємо

Повідомлення Ameli » 08 квітня 2015, 21:22

Люко Дашвар . "На запах м"яса" ну так як довго і нічого не читала то тут прочитала за 2 вечори, і чекалося таки хепіенду а так все вийшло приземлено і як на мене дуже вже вульгарно...все таки як подумати то книга цікаво і не стандартно написана і таки дякую Мілічці за "наводку".
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Milichka » 09 квітня 2015, 19:59

Ameli написав:і чекалося таки хепіенду а так все вийшло приземлено і як на мене дуже вже вульгарно...все таки як подумати то книга цікаво і не стандартно написана

От вміє Дашвар так не очікувано закінчувати, зовсім не те що чекаєш.

У мене схожі відчуття були коли закінчила читала "Необдумана Міловиця" Зінаїди Луценко. Так хотілось, щоб в кінці було , що не дивлячись ні на що, головна героїня не пошкодувала про свій вибір ....
Але книжка дуууже хороша - теж раджу почитати. "і нагадає навіть недосвідченому читачеві низку творів українського класичного репертуару:від «Сватання на Гончарівці» і «Наталки Полтавки»до «Марії» Уласа Самчука .

P/S/ Всі паски печуть, а я про книжки пишу))) - не маю настрою щось робити, хандрю
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення taranjka » 22 квітня 2015, 12:45

прочитала "світ очима гарпа" Ірвінга - дуже класна книжка - і сюжет, і стиль і манера написання. про стереотипи, шаблони, людей і те, що стається з тими, хто не слідує "неписаниним правилам суспільства". одна з тих книг, які варто почитати, навіть якщо вона і не сподобалася. незважаючи на 1000 сторінок, якби зявився гарний український переклад, я б перечитала :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення 1Liliya » 02 травня 2015, 07:13

В мене зараз на черзі стоїть Донна Тарт "Щеголь", її дуже рекомендують...Зараз ставлю на чергу Софія Андрухович "Фелікс. Австрія", люблю коли гарно написано,TaniaPicaSSo дякую вам за опис
1Liliya Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 28 раз.
Діти: Дві дівчинки, хлопчик

Повідомлення nadusha » 24 червня 2015, 15:27

Ірен Роздобудько - таки моя улюблена письменниця! "Гра в пацьорки" - маленька книжечка оповідань, замальовок. Моє, бо читаю і ловлю себе на думці, що ніби про мене, чи про знайомих написано, точно і красиво, "в яблучко", з гумором. Тут є електронний варіант
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Ще взяла в бібліотеці Надійку Дербіш "Теплі історії до кави" і "Теплі історії про дива" (збірник різних авторів). Прочитала. Гарно, романтично, казково, але для мене трохи засолодко.
Сестра дала прочитати "Твердиню" Макса Кідрука. Спочатку дуже важко мені давалась ця книга: нагромадження інформації, різної і такої на перший погляд несумісної, пару моторошних сцен дууже детально описаних. Відкладала декілька разів, але поверталась. Коли "вчиталася", то вже не могла відірватись. Ця книга справді для мене стала своєрідною фортецею, яку я здобула не з першого разу. Вона варта того, щоб прочитати.
Ага ще захопилась "Джурами" Рутківського. Читаю старшому перед сном, а як він засинає, дочитую вже третю книгу. Хороша книга, історичний роман про передумови виникнення Січі. Серед головних героїв - двоє хлопчиків, на долю яких випало багато пригод, випробувань. Багато історизмів, гарні невеликі описи, чиста красива мова написання. Приємно читати.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення !OLGA! » 25 червня 2015, 13:11

Я останнім часом багато почала читати. Серед останніх прочитаних книг Світлана Талан - "Помилка" та "Коли ти поруч". Люко Дашвар - "Мати все", "Село не люди", "На запах м'яса", "Молоко з кров'ю" на черзі "РайЦентр". Дуже сподабалася книга "Суча дочка" автор Валентина Мастерова, рекомендую. І майже всі книги прочитую за день, максимум два.
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення Кокетка » 15 грудня 2015, 00:32

прочитала книгу Бегущий за ветром , така неоднозначна, про дружбу афганських хлопчиків, які розділені походженням і віросповіданням. дуже багато переживань, тож переглянула нині фільм, на перемотуванні, чисто глянути як бачили ті моменти
режисер і сенарист) книжка однозначно краща
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Olyana » 16 грудня 2015, 16:56

Джош Макдауел, Дік Дей "Бути героєм для своєї дитини" - геніальна книжка! Християнські психологи з власного досвіду описують. Рекомендую!
А ще "При світлі нічної лампи" Джеймс і Ширлі Добсон - настільна книга для подружніх пар! Не пошкодуєте!
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення Ameli » 16 грудня 2015, 17:09

ну все буду мати що закидати в електронну книгу. думала мені не піде але подружка дала попробувати і так прикольно))) хоча запах поліграфії то моя манія
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Кокетка » 16 грудня 2015, 19:30

вдень я читаю те що задають в 5 класі)) сьогодні читала з сином про Алю яка недоробила свою 100 справу і за це попала в країну Недоладію
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей