eney » 25 листопада 2014, 10:05
От дивно, але з української літератури навіть не маю що згадати, певно лиш Енеїда і деякі твори Панаса Мирного, ну ще лірика Симоненка, з сучасників майже нічого не читала, ну ерім тої Крпи і ще кількох, що описуть 90, навіть сюжетів і імен авторів в пямяті не лишилось. Більш ніж впевнена, що у нас є цікава література, саме наша, але мені в руки не попадала(та і я особливо не шукала) а мови про те щоб в ініверситеті щось нове вчили, бути не може. Досі памятаю як нам Чорну раду в готови запихали, і так толком ніхто не прочитав, хоч роман цікавий, і перечитай я його зараз, побачила ще більше цікавого.
особливість літератури, читаєш дитиною, прямо мучиш себе, а сівши дорослий, з певними позиціями в житті, переконаннями - зачитуєшся, знаходиш багато "рідного", того над чим роздумував, і більшість книг написані навіть не в нашому столітті.
Про тринадцяту казку чула, маю в скачаних, писали критики, що нова Шарлотта Бронте в Англії зявились. Хоча другий її роману писали не такий вдалий, ну прочтемссс
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен