Глобальні оголошення!

Емоції під час читання

Модератор: Сяна

Re: Емоції під час читання

Повідомлення Перлинка » 20 вересня 2011, 11:39

happymami написав:Перлинка та ніхто ж і не агітує :grin: ;-) . Тема про емоції, от і розказуємо, кому які емоції яка книга викликала. У мене не було негативу. Був мабуть більше жаль, як ти пишеш. Но він не був негативний. А комусь дійсно нерпиємно таке читати.
Всі ми різні.
Я колись від Есмеральди в "Соборі Паризької богоматері" не так шоб торчала але мені подобалося, а знайомі казали шо брєд і їм не йшло. Зато мені не пішов Карнегі "Как завєсті друзєй" чи шось в цьому роді, хоча весь клас на той час вважав цю книгу цікавою і читав взахльоб ;-)

дик я і не каажу що агітуєте,просто то були роздуми в голос ,емоції від не прочитаного :lol:

тепер ясно чого ти по циганськи любиш вдягатись :grin:

мене ані Карнегі не вразив своїми лицемірними порадами ані Собор Пар.Богоматері,осилила лиш тому що пропускала довгі нудні описи ,а що тебе так в цьому творі зачепило?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 20 вересня 2011, 11:43

Перлинка написав:Собор Пар.Богоматері,осилила лиш тому що пропускала довгі нудні описи ,а що тебе так в цьому творі зачепило?

описи я завжли і всюди пропускаю :grin: . Не маю терпіння читати абзаци без діалогів. Всякі там неба голубі і поля широкі або всякі там красоти річок і будівель :evil: :grin:
Мене зачепила сама історія бідаки Квазімодо, людьска жорстокість і красота (ну я ж то собі уявляла її дуже жуже красивою) Есмеральди :-| . Ну і її історія також, короче. ХЗ. То не був мій улюблений твір дєцтва :grin: . Я зараз навіть вже до кінця не помню, чим там всьо скінчилося. Але пам'ятаю, що була здивована, коли дехто з однокласників плювався :? , а я така вся воодушевльонна тою книгою була, аж доцю хтіла Радою (Есперальдою тобто) назвати :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення smailik_m » 20 вересня 2011, 12:14

Всім привіт! Прочитала ваші дописи і пішла шукати Матіос, дуже вже заінтригували. Недавно прочитала У.Самчука "Гори говорять", то надіюсь, що Даруся буде схожою...
А емоції під час читання...Ну чогось я завжди дуууже емоційно реагую на Януша Вишневського, почала читати його з "Самотність в мережі" то було стільки емоцій :cry: :istereka: серед інших його творів так само сильно вразив "Бікіні"(завжди думала що не люблю читати про війну, але тут все якось так.....війна ....любов... :crazy: )
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення pan_kotskyy » 20 вересня 2011, 13:53

А що, фантастики ніхто не читає? не вражає?
Вчора буквально Лук'яненка "Поїзд в Теплий Край". Коротеньке оповідання. От капець, ще сьогодні думаю, і відгуки читала про той твір в неті, теж неоднозначні, від "б-е-е-е, нащо таке писати", до "ВАУ, сильна річ!" як в моєму випадку.

А взагалі помітила, що часом короткі оповідання справляють значно більше враження ніж довгі твори. це я на разі про фантастичні розповіді.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Русік » 20 вересня 2011, 14:26

pan_kotskyy, я! я! я люблю фантастику! О, Лукьяненко!!!! Мені подобається практично все у нього. Але на відміну від тебе я більше люблю великі твори, бажано романи. Як читаю оповідання, то в кінці стійке враження, що не наїлась
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення pan_kotskyy » 20 вересня 2011, 15:16

Русік написав:pan_kotskyy,Але на відміну від тебе я більше люблю великі твори, бажано романи.

таке я теж люблю, все залежить від настрою.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Перлинка » 20 вересня 2011, 21:31

pan_kotskyy написав:А що, фантастики ніхто не читає? не вражає?

я не читаю ,мене лиш Кір Буличьов в дитинстві вражав пригодами Аліси Селєзньової ,а і ще про Незнайку любила почитати фантастичні твори :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 20 вересня 2011, 21:40

pan_kotskyy написав:А що, фантастики ніхто не читає? не вражає?

будучи вагітною Дяченків прочитала. І то тільки тому, що не було шо робити, Дяченки були модні в той час. Ну... я більше по детективах виступаю ;-) . Читаючи книжку мушу переживати так. шоб аж дупцю в кулачок зжати від переживань чи бажання дізнатися, а шо ж далі було. А Дяченки в мене такого відчуття і таких емоцій не викликали. Тому прочитала шось там про дракона і забулася навіть шо.
Коліжанки люблять, як же його звати... Кіану рівз? Нє, Стівен Кінг? Та. Певно Кінг. Чи як там його. А я чось тяжко уявляю собі ті всі фантастичні металічні технічні світи майбутнього. Тому краще сприймаю шось гостріше, або шось бапське ;-)

Нашу тернопільську Олесю Романчук любила колись. За день ковтала по книжці з серії "Не залишай...". Ну шо можу сказати - жінка, звичайно жене собі в тих книжках, але вони якісь такі оптимістичні і додають впевненості і хочеться з головної героїні брати приклад
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Melisa » 20 вересня 2011, 21:58

І я пробувала Романчук читати. Купила "Гравітацію". Не пішла. :)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення taranjka » 20 вересня 2011, 22:46

останнє шо найбільше вразило з прочитаного - Подорож на край ночі (Селін) - цинічний оптиміст)))
а ше про Франка прочитала Я. Грицака. стльки стереотипів про українців зруйнува :) ла
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість