Глобальні оголошення!

СМІХОТЕРАПІЯ (жарти,смішні історії)

Модератор: Сяна

Re: СМІХОТЕРАПІЯ (жарти,смішні історії)

Повідомлення mari » 08 жовтня 2013, 21:55

"Семейная пара приезжает на курорт. Заезжают в номер. Жена видит мышь и начинает вопить: "А-а-а-а! Мышь! Звони на ресепшн, у тебя с английским по лучше, а я - полный ноль". Муж набирает: -Hеllo. -Hеllo. -Do you know "Tom and Jerry"? -Yes, I do. -So... Jerry is here".
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення westa » 09 жовтня 2013, 01:24

реальна сьогоднішня історія.
Ми гуляємо з синочком на вулиці. В сусідів під плотом купа піску , тому для тих хто йде зверху до нас закрита частина "горизонту".
По вулиці спускається молодий чоловік. Бачить тільки мене. Малий в той момент розганяється і втікає до сусідів. І я , дивлячись вперед ( виходить , що на того чоловіка), кажу :"Де ж ти йдеш , котику !".
Бачили б ви реакцію того чоловіка :ha:
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення mari » 09 жовтня 2013, 12:48

А ще є просто смішні слова з життя, і хто їх придумав?

Для мене наприклад смішними є:
шмакодявка
прочимчикувати
бібікрем
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення nadusha » 10 жовтня 2013, 08:46

Декретный отпуск - это время, когда поход в магазин воспринимается как выход в свет, а поход в парикмахерскую, вообще, командировка!!))
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 14 жовтня 2013, 15:55

Стою я, якось, в аеропорту - дядька з Канади зустрічаю. Літак, як часто трапляється, затримується. Диктор неприємним голосом черговий раз повідомляє, що чекати нам ще години зо дві. Стою. Злюся.
Поряд стоїть та злиться чоловік інтелігентного вигляду: окуляри, шляпа, костюм, кейс в руці. І от, повертається цей інтелігент до мене, тиснеться весь, з ноги на ногу переминається, обличчя напружене і просить, щоб я за його кейсом придивився, доки він в туалет сходить. Я людина ввічлива - погодився.
Стою. Годину стою. Півтори години. Нервувати ще більше почав, в голові заворушилися різні історії про бомби, терористів... Не витримав, підійшов до сержанта транспортної міліції і описав усю ситуацію. Сержант ввічливо попросив мене пройти з ним у відділ. Прийшли, оформили усі документи. Нарешті справа дійшла до опису вмістимого кейсу.
Міліціонер відкриває його, а там євро в акуратних пачечках!!!! Відчуваю себе остатнім ідіотом! Помічаю, як менти потихеньку зібгали свіжо написаний протокол та почали ласо поглядати на кейс. Раптом, їх мов током вдарило і вони накинулися на валюту, розпихаючи її собі по кишенях.
Тут один змилосердився та й каже: ''Що ж ти стоїш? Бери й собі, ми ж тут не звірі, всім вистачить!'' Я, не тямлячи себе від щастя, починаю напихати кишені грошами... Напихаю, напихаю, напихаю.... Прокидаюсь - майже все одіяло в труси заправлене...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 14 жовтня 2013, 15:59

Дружина повинна хоча б раз в тиждень ТАК згвалтувати чоловіка, шоб він всіх інших боявся!

М’яч ще летів у вікно директора, а діти вже грали в хованки…

Жіночки, будьте обережні! Вулицями ходить грип і робить привабливу пропозицію: "Слухай, два тижні в ліжку. Тільки ти і я".

Росія. Чоловік біля каси супермаркету купує сигарети і запальничку. Клацнув однією, не горить. Другою, третьою. Такий же результат. Чоловік очманівши:
- Блін, якась олімпійська естафета ...
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 14 жовтня 2013, 16:02

- У нас на роботі три дівчини з ім'ям Галя, і коли кажеш: "Галя", обертаються відразу три! Але я знайшов вихід, підставив цифри після імені: Галя-1, Галя-2, Галя-3.
- Хм ... За розміром грудей, чи що?
- Ось-ось, вони теж здогадалися ... Тепер я Петро-12 ...
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення westa » 18 жовтня 2013, 23:55

Знайшла в Vkontakte. Вибачте , що без перекладу :=):

Якби в грудничків був свій форум , теми які б там обговорювали :

1. 'СОС! Мама всю ночь спит!'
2. 'Мои голопопые фотки в Интернете. Как с этим бороться?'
3. 'Титя отдельно от мамы-такое возможно?'
4. 'А вас целуют в попу?'
5. ' Подскажите логопеда для бабушки. '
6.' У кого было? Мама что-то фальшиво подвывает и мешает уснуть. '
7. 'Масик, зайка, солнышко, лапусик, котик…Как узнать своё настоящее имя?'
8. 'Мама как ненормальная радуется моим какашкам! К какому специалисту обратиться?
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення KriStar » 19 жовтня 2013, 00:07

Дорогой, я - женщина. Я не обязана быть сильной и решать все за двоих. Если и ты на это не способен, то давай останемся подругами и найдем себе мужиков.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення nadusha » 21 жовтня 2013, 16:27

Когда ходишь беременной, весь мир кажется сказочным, а ты в нём, как минимум, фея. Круглая такая фея. Глаза блестящие, улыбка загадочная, походка… опущу про походку. И ты ждёшь. И думаешь, съедая второе мороженое на скамеечке парка, ВОТ-ВОТ! Ещё чуть-чуть и вот оно счастье! Ты много читала, ты спрашивала, ты всё-всё можешь себе представить. И представляешь… лениво разглядывая уток и голубей. На не беременных ты смотришь так «Эх… да что вы знаете вообще о жизни». На уже родивших – почему то так же.
А потом БАЦ и родила! Крики, слёзы, улыбки, блаженство, звонки, смски, подгузники, срыгнул! И проходит время… и ты понимаешь… НЕПРАВДА! Почему никто не предупредил? Почему они молчали? Заговор! Итак, список. То, к чему я была абсолютно не готова:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей