Глобальні оголошення!

Що читаємо

Модератор: Сяна

Re: Що читаємо

Повідомлення Сяна » 06 лютого 2014, 14:35

smailik_m написав:Если вам потребовалось более одного прочтения для того, чтобы осмыслить все сказанное — вы проиграли.Если вы не поняли чего-то из сказанного и хотите слазить в Гугл/Википедию — вы выбыли с дистанции.

не згідна! часом можу речення перечитати двічі, і до Гугля ходжу не раз (як на мене, це якраз і добре, шо книга не просто розважає, а заставляє думати, розширювати свої знання, дізнаватися щось нове...)
спочатку дійсно важче, але буквально за кілька сторінок - починається дуже цікава, захоплююча історія і читається - як "по маслу"))
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення smailik_m » 06 лютого 2014, 14:43

Сяна написав:не згідна!

Заспокоїла))) приглядаю чим себе побалувати на наступний місяць в книгарні, бо мало собі купляю все малому... то думаю чи цю чи може Толкієна (доречі, як правильно написати його прізвище, в неті купа варіантів...)
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Сяна » 06 лютого 2014, 15:02

на моїй книжці (російськомовній) пише Толкин
думаю, як купиш його - не пошкодуєш! :wink:
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Dashko » 06 лютого 2014, 23:57

В мене Толкіна книжки були різних видавництв. Більбо був Сумкінс, Торбінс і Бегінс :ha:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення nadusha » 07 лютого 2014, 09:56

З останнього
Р. Дрейкур, В. Золц "Счастье вашего ребенка" , стара книга, ще 1986 року. Сподобалось, що описані конкретні ситуації, правильні і неправильні реакції батьків на поведінку дитини. З книги: "Бажання надмірної уваги - перша помилкова ціль, яку неусвідомлено ставлять перед собою діти, щоб відчувати свою приналежність. Їм здається, що перебуваючи в центрі уваги, вони стануть більш значимими... Боротьба за "владу" це друга помилкова ціль. зазвичай, це відбувається тоді, коли батьки намагаються силою присікти спроби дитини звернути на себе увагу. Така дитина отримує задоволення, відмовляючись робити те, що вимагають батьки... Третя помилкова ціль дитини, коли дитина впевнена, що її не люблять, а помічають лише тоді, коли вона ображає інших... "
М. Браун-Голковська "Домашня психологія" - з тих книг, що потребують вдумливого читання, не читається залпом. Читаю по розділу, обдумую - читаю далі. Звідти:"Покликання ніколи не означає володіння чимось. Батьками стають не для того, щоб мати дітей, а радше для того, щоб дати дітям можливість вийти у світ..." "... Усім"ї існують два ступені пробачення. Перший - коли винний визнає свою провину і просить простити його, і другий - коли винний навіть не розуміє, наскільки він когось скривдив. Тоді пробачення важче, але й набагато потрібніше."
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення smailik_m » 07 лютого 2014, 10:43

nadusha написав:"Бажання надмірної уваги - перша помилкова ціль, яку неусвідомлено ставлять перед собою діти, щоб відчувати свою приналежність. Їм здається, що перебуваючи в центрі уваги, вони стануть більш значимими...

або я не так зрозуміла, або то якись бредюган...чому діти не мають бути в центрі уваги своїх батьків? Чи це підхід тих років - дітей в ясла-садки під опіку держави, а батьки хай виконують і перевиконують держ.плани?
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення ЗІрка » 07 лютого 2014, 18:30

познайомилася недавно з творчістю Люко Дашвара. "на запах мяса" мені сподобалася, взялася за "рай-центр"
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Alisa » 07 лютого 2014, 20:03

Я її "Село і люди" читала. Враження посередні.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення TaniaPicaSSo » 07 лютого 2014, 20:06

Я не читала, але чула колись уривок (тільки вже не пам"ятаю якої саме книги) на радіо. То теж дуже посередньо, як на мене.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення nadusha » 08 лютого 2014, 10:43

smailik_m написав:
nadusha написав:"Бажання надмірної уваги - перша помилкова ціль, яку неусвідомлено ставлять перед собою діти, щоб відчувати свою приналежність. Їм здається, що перебуваючи в центрі уваги, вони стануть більш значимими...

або я не так зрозуміла, або то якись бредюган...чому діти не мають бути в центрі уваги своїх батьків? Чи це підхід тих років - дітей в ясла-садки під опіку держави, а батьки хай виконують і перевиконують держ.плани?

Там йдеться про надмірну увагу... Якийсь сенс в тому є.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей