nadusha » 16 березня 2013, 10:24
Якщо ваша дружина купила собі нову сукню, зробила нову зачіску та манікюр - можете сміливо відпрошуватися на рибалку. Відпустить!
Українські ЗМІ повідомили, що єврочиновники в Брюсселі не змогли зустрітися з Нікалаєм Азаровим з об’єктивних причин. Цікаво, що ж це за причини? — У Брюсселі так і не змогли знайти перекладача на бельгійську англійську з азаровської української.
Весна цього року така, що хрущі, напевно, прилетять в пуховиках...
Чоловіка з дружиною запросили на бал-маскарад. Але, майже перед самісіньким виходом, у дружини, несподівано, розпочалася мігрень. Довелося їй залишитися вдома. Вона прийняла пігулку аспірину і лягла в ліжко. Чоловік узяв свій маскарадний костюм і поїхав на бал. За годину у жінки повністю пройшов головний біль і вона вирішила також відправитися на бал та прослідити, що там робить її благовірний. Щоб залишитися непоміченою, дружина одягла зовсім інший костюм та маску. На балу вона тут же, по костюму, впізнала свого чоловіка, котрий забавлявся, як тільки міг - то з одною затанцює, то з іншою... Вирішила дружина перевірити, як далеко він може зайти. Запросила його на танець, та й шепоче йому на вухо: - А давайте усамітнимося де-небудь? Той, з великим задоволенням, погоджується і вони йдуть до підсобки. Після ''усамітнення'' дружина, ані слова не кажучи, повертається додому. Через дві години повертається й чоловік. Вона, обережно так: - Ну, як погуляв, милий мій? - Ти знаєш, люба, мені без тебе було дуже нудно. - Нудно?! А ось мені здається, що ти дуже навіть непогано провів час! - Обурюється дружина. - Повір мені, що ні! Коли я приїхав туди - було стільки народу, що ніде було й голці впасти! Тоді ми з друзями вирішили піти на кухню і пограти в покер. Зате Василь, котрому я позичив свій костюм, вволю натанцювався з дівчатами, а якась дівиця навіть затягла його в підсобку і того...дала!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.