Глобальні оголошення!

Книги. Сподобалось прочитане

Модератор: Сяна

Re: Прочитала і рекомендую вам

Повідомлення Natalinda » 12 жовтня 2010, 17:14

О і я Бруно Ферерро захоплююся, дуже хороші притчі. Часто наніч читаю
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Прочитала і рекомендую вам

Повідомлення Melisa » 30 жовтня 2010, 23:19

Нещодавно мені порадили придбати ще одну досить таки цікаву книгу. Щойно я перечитала про неї і, чесно кажучи, не знала, куди розмістити своє повідомлення: чи в тему про ППС, чи про інтимне життя, чи сюди... Зрештою, вирішила сюди. Отже, "Секс, якого не знаєте" Ксаверій Кнотц. Бачила в Катедрі. Поки що не купила,бо не хватило грошей. Але найближчим часом точно придбаю. І вам раджу.

Посилання
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
(там є ще інтерв"ю з автором. Почитайте, досить таки цікаво!)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Книги. Сподобалось прочитане.

Повідомлення мешканка » 29 грудня 2010, 15:42

Коельо "11 хвилин" - книга дуже відверта з інтимними описами іт.д. але чимось вона мені дуже сподобалась. Сподобались роздуми головної героїні, її життєва позиція, її думки. Читається швидко і легко.

Елінор Портер "Поліанна" - чудова книга, якраз її читаю. Сповнена позитиву, оптимізму, радості життя. За два дні-перечитала більше половниу книги. Дякую Оленці за такий чудовий подарунок.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mari » 29 грудня 2010, 23:19

А я вже прочитала про "секс якого не знають". Сподобалась книга!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення lerumpochka » 21 січня 2011, 15:51

читаю ЧУДОВУ книжку, про сімейні стосунки!
якшо вас шось не влаштовує в них, або ви хочете навіть трохи чоловіка поміняти:) та ше й плюс готові шось робити - то точно для вас!!!!!!! :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

"Очарование женственности" Хелен Анделин
«Очарование женственности» предлагает руководство новому поколению женщин, счастливых, реализовавших свой потенциал, любимых и обворожительных. Женщин, которые хотят заново открыть магию своей новой женственной природы. " - то так пише про неї:)))

от знайшла лінк де купити можна і як виглядає.

може ше десь є - пошукайте ,якшо шо!!
там є уривки листів тих жінок, в яких змінилось життя і сімейні стосунки!!! то бомба!!! а може і скачати можна...
можна

чесно, сама не скачувала, то якшо шось не так, сорі

всім сімейного щастя :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення Alisa » 21 січня 2011, 18:12

Очарование женственности
Ми на роботі її всі прослухали. Нам підкинула її дівчина-протестантка. Боже, які в нас були гарячі спори.
Приємно згадати
Як на мене, образ жінки там дещо ідеалістично-утопічний .
А те, що чоловік прав, навіть коли він не прав...

А взагалі, книжка своєрідна. Жодну жінку не залишить байдужою
Шасливий шлюб - це коли жінка повністю підкоряється чоловікові, не ставить під сумнів жодного його рішення, навіть якщо бачить, що воно несправедливе стосовно дитини.
Пам*ятаю епізод . Страшезна злива. Жінка просить, що чоловік завіз дитину до школи. Але він не хоче - пропонує дитині взяти парасольку і йти. Жінці шкода дитини, але вона з радістю (!) кориться чоловіковій мудрості

А ось в одної співробітниці чоловік почав слухати цю книгу.
І почалось. Докір на докорі. Дуже йому захотілось, щоб його дружина відповідала тому не реальному "очарованию".
Тому якщо хтось захоче прочитати чи прослухати, то слідкуйте, щоб книжка не потрапила до рук чоловікові :zybu:
Востаннє редагувалось Alisa в 21 січня 2011, 18:13, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2011, 23:40

«Очарование женственности» предлагает руководство новому поколению женщин, счастливых, реализовавших свой потенциал, любимых и обворожительных. Женщин, которые хотят заново открыть магию своей новой женственной природы.

Якщо читач має бути такий як виділено жирним,то нашо йому та книжка :head:

Шкода,що чоловіки не шукають і не читають таких книжок,але про себе ,щось накшталт "очерование мужественности"
Из этой книги вы узнаете:
* Какие черты характера женщины мужчины считают неотразимыми.
* Как пробудить в муже глубокое чувство любви.
* Восемь правил для правильных взаимоотношений.
* Как заново зажечь любовь в браке.
* Как проявить, в муже все самое лучшее — и пожать богатые плоды.
* Дополнительные советы для работающей жены и еще многое другое.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення lerumpochka » 22 січня 2011, 12:04

Alisa написав:Шасливий шлюб - це коли жінка повністю підкоряється чоловікові, не ставить під сумнів жодного його рішення, навіть якщо бачить, що воно несправедливе стосовно дитини. :zybu:

Пам*ятаю епізод . Страшезна злива. Жінка просить, що чоловік завіз дитину до школи. Але він не хоче - пропонує дитині взяти парасольку і йти. Жінці шкода дитини, але вона зрадістю (!) кориться чоловіковій мудрості :zybu:
але це справді щасливий шлюб!!! якщо ти з радістю можеш коритися, то в чому проблема? а якшо ти довіряєш чоловікові в тому, що він справді любить дитину і теж бажає їй добра, то нема проблеми і пішки пройтись. а якшо в сімї взагалі машини немає, то що тоді??? парасолька форевер ;-)
я як читата про цей епізод, то в мене взагалі не виникло питань...
думаю, просто кожен сприймає інфо через призму свого чоловіка ,а якшо він "ітак не дуже" то мабуть воно важко...

Alisa написав:слідкуйте, щоб книжка не потрапила до рук чоловікові :zybu:
100 % згідна!! :mad:

Перлинка написав:Якщо читач має бути такий як виділено жирним,то нашо йому та книжка :head:
читач хоче бути таким, бачить себе таким в потенціалі(такою), але не завжди може бути або не знає як такого досягти

а взагалі, я не те щоб посперечатись:)))
часом теж від дечого в тій книжці "пробки горять" :niger: але то не в ній проблема, а в егоїзмі, який не дуже спішить покидати затишне місце в мені :tipok:
Востаннє редагувалось lerumpochka в 22 січня 2011, 12:50, всього редагувалось 1 раз.
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення Alisa » 22 січня 2011, 13:21

Якщо чоловік такий як в "Очаровании мужественности" - тоді питань нема. Можна і коритися :zybu:

Але земних чоловіків очарованіє женственності точно зіпсує :zybu: І будуть діти в зливу добиратися з парасольками, а мудрі тати в той час сидіти за компами :zybu: :zybu: :zybu:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення мешканка » 09 лютого 2011, 14:39

Щойно почала читати книгу: Спілкуватися з дитиною. Як? (2010) Юлия Гиппенрейтер
Наразі, дуже сподобалось прочитане. Рекомендую!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей