mari » 28 грудня 2010, 09:23
Цитати і фрази про вагітність.
Як повідомити що ти вагітна.
Знаєш, любов одна не підкоряється законам математики ... Любов це коли один + один = три.
І на нашій вулиці буде лелека! )))
Він повинен дізнатися про мою вагітність: чи буде в ім'я чого боротися. Або через що кинути мене ...
"Жінка носить дитину - 9 місяців в собі, 2 роки на собі, все життя в серці"
Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.
У мене болить живіт-значить хтось то там живе ... якщо це не глисти-значить це зробив ти ...
еееех, ось куплю червоний маркер і тест на вагітність і почну готуватися до весілля )))))))))
Збережи дитя дозволь йому побачити цей прекрасний і дивовижний квітучий світ, повний різноманітної життя фарб і чудес!
Зародження життя-це безцінний дар небес!
Життя - воно смугасте ... То одна смужка, а то й дві ...
І знаєте, немає нікого гарніше вагітної жінки ...
В очах - щастя ... У серці - любов ... На щоках - рум'янець ... А всередині - маленьке життя ...
Маленька, беззахисна, крихітна життя, яка ось-ось з'явиться на світ і відкриє крихітні оченята ... Побачить сонце, зиму, маму, любов, весь світ ...
Маленькі ручки. Маленькі ніжки. Маленьке сердечко ...
А ти будеш ЇЇ цілувати на ніч і говорити "на добраніч, моя кохана", і я не засмучуюсь, тому що це буде наша дочка ...
Любов - це коли твердячи "хочу тебе" думаєш не в якій позі ви будете займатися любов'ю, а як ви назвете свою першу дитину ...
Мені Бог подарував невимовне чудо-
Я стану мудрішим, я мамою буду.
Заздрість - це коли ти в аптеці купуєш тест на вагітність, а дівчина перед тобою - тампони
Подивися, який у тебе великий живіт. Ти ж лопнеш, дитинко.
- Ех, тато, тато .. Якщо я тобі правду скажу, ти ж офігєєш ...
Найкращий тест на вагітність це почекати 9 місяців
Ну що за життєвий парадокс? Чому в багатьох аптеках презервативи, пластир і тести на вагітність лежать в одному ряду?
Це, типу, порвалося, заклеїв, не допомогло?
А наступного разу я вам розповім, як за допомогою фломастера і тесту на вагітність змусити свого хлопця нервувати
Ось ти з кимось дружиш і тут раптом з'ясовується, що він у тебе закоханий ... це як позитивний тест на вагітність і
ти так само, розкривши рот від подиву, задумливо протягуєш "ееееееееееее ..."
-Дорога, скажи мені ті знамениті три слова, які навіки зв'язують людей!
- Дорогий, я вагітна.
Вагітність - це унікальний час в житті жінки, тому варто жити з королівським розмахом!
Чоловіки! Вагітність - це диво, а не прокляття!
Самий потужний викид адреналіну - це не американські гірки, а очікування результату тесту на вагітність!
Вагітність - це коли нудить і тягне на солоне. Наприклад, нудить від нудьги і тягне на солоне море!
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дитини, що обіймають її
я знаю, що момент, коли я побачу дві смужки на тесті, буде найщасливішим у моєму житті. я дуже дуже цього чекаю
Любов - це струм, який проходить з голови до ніг і доходить до певної точки, звідки беруться синочки і дочки)))
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.