Модератор: Сяна

Не читати не можу
Коли була ще в школі, читала зовсім без розбору (питається нашо в 10-му класі мені було Фройда чи Ніцше :? ), потім якось толковіше. А зявились діти, то переключилась на дитячу літературу і про виховання
Заходжу в книгарню і мені "шось робиться"
хочу купу книжок. Гаманець стримує, ало хоч для дітей купляю щось обовязково (певно вже більше 3-х десятків книжок
).
любовні романи(ті шо мізки плавлять) читала коли працювала в нічну зміну, то коли звільнилась з компютера стерли ворд
шоб другі касири не читали.відбив любов до книги універ, а точніше списки літератури шо тре було прочитати(в середньому по 80 робіт на пів року :omg:), а ше знаєте, як поважні викладаачі шось рекомендують, хі в мене всі конспекти були в помітках шож ше можна прочитати.зараз люблю більше слухати,скачав аудіокнигу і кайфуєш, шкода лише шо багато толкових романів скорочують, тобто записують вибране.
). Тому нічого серйознішого за Стругацьких і Донцову мені не йшло.
раз дохтор заходив в палату і вж в дврях побачив кусочок обкладинки останньої книжки, то аж вернувся подивитися чи то те шо він подумав (видно сам читав, як так швидко впізнав))
ше шось пробував казати шо таке вагітним не мона читати :) Повернутись до Книжкова поличка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей