Глобальні оголошення!



Секрети смачного сирника

Модератор: irinka

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення Natalinda » 25 липня 2012, 01:47

Давай хоч інгридієнти напиши, в мене 2 літри сиру стоїть в холодильнику і часу 0 шоб його пристроїти, то мене 10-тихвилинний рецепт якраз влаштовує)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення flower » 25 липня 2012, 02:03

хм ну звичайні інгридієнти) сир засипаю в чашу комбайна з ножами додаю прибл. 4 яйця і перемелюю, якщо густе дуже то важко перемолоти буде, бо сиру багацько, можу добавити чуть сметани. Потім цукор, ванілька, манки чуть і ложку крохмалю. Оце все мелю. В кінці додаю родзинки і на деко в духовку на прибл.40 хв. Витягую, як охолоне доді можна перевертати. Я не люблю бавитися з тим всім, спростила собі все і мені за смаком не відрізняється з тим збиванням шо я колись бавилася. Якшо сир не сухий, то обше кльово, виходить така однорідна консистенція, шо топиться в роті.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення ksana » 25 липня 2012, 10:57

я би таке зробила, на жаль не маю комбайна. а чим можна замінити комбайн?
ksana Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1566
З нами з: 25 жовтня 2010, 01:27
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення flower » 25 липня 2012, 12:17

ксана тоді тобі прийдеться робити довший варіант. так як в рецептах, молоти на мясорубці, збивати яйця і потім все змішувати.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення ksana » 25 липня 2012, 12:27

flower дякую. чим краще помастити пергамент, щоб легко відстав сирник від нього?
ksana Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1566
З нами з: 25 жовтня 2010, 01:27
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення irinka » 25 липня 2012, 12:52

ksana пергамент можна зовсім не мастити, від нього і так все швидко відстане. А ще під час випікання з сирника виходить сік тому він не повинен прилипнути.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення ksana » 25 липня 2012, 12:57

дівчатка,дякую за пораду. чекаю пятниці, тоді відпишу як все вийшло.
ksana Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1566
З нами з: 25 жовтня 2010, 01:27
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення ksana » 01 серпня 2012, 16:36

Звітую про сирник. Пекла в пятницю ввечері, бо на ранок в суботу потрібен був. Вдався гарний. Всі казали, що добрий. Пергамент не прилип до нього. По рецепту мав вийти один, але було два, бо на один мені забагато вийшло сирної маси. Сир я збивала міксером насадкою для пюре, дрібненьке ситко на мясорубко вдома не знайшла. Вийшло нормально, але наступного разу треба потрошки брати сиру, бо я весь сир десь 1,5 кг перемішувала міксером нараз, то було трошки неперетертого. На смак і вигляд це не дуже повпливало.
ksana Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1566
З нами з: 25 жовтня 2010, 01:27
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення Shalimar » 01 серпня 2012, 17:08

а меня неперетертый творог не смущает
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3584
З нами з: 10 жовтня 2010, 16:53
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення flower » 01 серпня 2012, 21:43

а я люблю однорідний, шоб аж топився в роті. Молодець, ксана!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Кулінарні хитрощі



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей