Пшеничний фермент

Додано:
25 вересня 2011, 15:18
taranjka
недавно почула краєм вуха про так штуку як пшеничний фермент - якась бактерія шоб робити сири різні (якшо я правильно зрозуміла). шо типу дуууже кльові сири мона робити самому вдома і дуууже дешево (ото найбільше лякає). хтось таке пробував? шось чули?
Re: пшеничний фермент

Додано:
25 вересня 2011, 16:10
Русік
типу такого? :
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Re: пшеничний фермент

Додано:
25 вересня 2011, 16:36
krapk@
я таке купувала, робила лиш моцарелу і дитячий. Ну нормально, але баванки, то не для мене.
Re: пшеничний фермент

Додано:
25 вересня 2011, 17:05
mariana
І моцарелп виходила така як справжня? і який вихід продукту з молока?
Re: пшеничний фермент

Додано:
25 вересня 2011, 18:34
krapk@
вийшов маленький комочок-в долоню поміщався, але смачний.
Re: пшеничний фермент

Додано:
25 вересня 2011, 18:51
taranjka
Русік написав:типу такого? :
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
шось таке :?
Крапка, а чого комочок, там обіцяють майже кг ...:?
Re: Пшеничний фермент

Додано:
04 березня 2012, 00:55
natashapal
Дівчата я робила такі сири, тільки мене теж вистачило на моцарелу і бринзу. Купляла на кідстафі, чоловік молоко возив цілими сумками, загалом нормально, сир смачний, тільки мені здавалося що коли його їли то, якби це пояснити, як гума по зубах сковзала, чи можливо я не повністю дотрисувалася технології, незнаю, ще 2 пакетики лежать в холодильнику, думаю на весні зробиться до якого салатику легенького.
Шарик моцарелли получився десь 150 грам.