Сторінка 2 з 3
Re: Приготування яєць
Додано:
07 липня 2011, 23:05
Nymydora
Re: Приготування яєць
Додано:
08 липня 2011, 01:19
Shalimar
ну то делись секретами!!
Re: Приготування яєць
Додано:
08 липня 2011, 01:25
Yummy mummy
А я ще часом люблю яйця-пашот(poached eggs),правда щось давненько їх не робила :? ...
Яйця-пашот - традиційне французьке блюдо на сніданок з розбитих яєць, поміщених в гарячу воду, іншими словами, зварених без шкаралупи.
При такому способі приготування виходить м'який кремоподібний жовток, оповитий пелюстками білка.
Головне - яйця повинні бути найсвіжішими, а вода ніколи не повинна сильно кипіти і за бажанням можна додавати трошки оцету у воду..
Re: Приготування яєць
Додано:
08 липня 2011, 01:40
Nymydora
Shalimar написав:ну то делись секретами!!
варю: в киплячу воду на 7 хв
смажу: на невеличкий вогонь під кришку, краще на маслі. КОли білок схопиться, можна легенько перевертати. А можна і не перевертати, залежить, хто який по рідкості жовток любить
Готуємо з яєць
Додано:
08 липня 2011, 16:50
lore1ei
В мене от появились домашні яйця, то готовила чоловіку таку штуку.
Легенько протушую різану цибулю з помідоркою в оливковій олії. Тим часом збиваю 2 яйця, додаю сіль, різаний базилік, варену шпарагівку, заливаю то все до цибулі з помідорами, перемішую, і за 2 хв готово!
Чоловік яєць не любить, але то з задоволенням їв.
Re: Що ви сьогодні готували?
Додано:
08 липня 2011, 19:15
Nymydora
я роблю щось подібне. Чоловік їсть, я наминаю: на оливковій єстєссно олії протушую порізаний кабачок молоденький і броколі (або цвітну, що є). ПОтмі заливаю яйцями. Можна збитими, сьогодні вилила, як на глазунью. Маленький вогонь. Коли яйця готові, можна їсти. Овочі зазвичай встигають зм'якнути. Якщо посипати приправами - мнямка.
Якраз сьогодні собі на обід таке зробила. А зараз буду робити суші, але тільки рис, норі і імбир.
Re: Приготування яєць
Додано:
18 липня 2017, 15:39
Vera
У мішечок: в киплячу воду обережно опускаємо (ложкою) і з моменту закипання 4 хвилини.
Re: Приготування яєць
Додано:
18 липня 2017, 16:07
Marichka
Я завжди яйця кидаю у кипячену посолену воду-4 хв,виходять непереварені.
Re: Приготування яєць
Додано:
18 липня 2017, 23:02
Dolorosa
Терпіти не можу яйця з рідким жовтком
Re: Приготування яєць
Додано:
21 липня 2017, 01:31
гра з вогнем
ми полюбили яйцевий салат останнім часом. Яйця у нас цього року дуже-дуже дешеві. Я вже бісквітами об'їлася, поки можна було пекти (до літа)
А тепер їмо яйцевий салат. Рецепт простий до не можливого, яйця, зелена цибуля, стебла і зелень салери, заправлений майонезом. Зі спецій я даю або приправу old bay, або просто сіль-перець, щіпку паприки. Майонез у нас домашній, тому все таки, мені хочеться його трохи полегшити. Дуже смачно з підсмаженим багетом.
Ще робила омлет зі шпинатом. Шпинат порізати, трошки потушкувати на маслі, залити яйцями (я додаю трохи молока), посипати сиром і поставити на малий вогонь під покришку. Ще роблять в духовці, через спеку-літо духовкою не користуюся, може для духовки є якійсь нюанси, незнаю.