Яку рибу купляєте? Я переважно 2-3 види. Але бачу скільки всього є в магазинах! З такими назвами, що і вимовити важко Якби ж то знати, як її правильно готувати і що вона дійсно смачна, то можна спробувати. Але ж шкода лоханутись...
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
Горбуша, скумбрія, кижуч, мойва, часом живу беремо карпа або щуку. Дуже мені подобається сібас, але трохи дорога. Раніше купляли хек, мінтай тушки (філе ніколи не беру), то попадалася часто з паразитами, тепер не беру.
На риббазі брала кижуч, але вже давно не бачу її. Ще минулого літа брала, з того часу ніде не зустрічала. Я червону рибку запікаю у фользі, сіль, перець, лимонний сік найпростіший маринад. Часом роблю з часничком і травами.